Κηδεία Βαγγέλη Χατζηνικολάου: Συντετριμμένη η Ελένη Ράντου

Ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους οικείους του.

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Βαγγέλη Χατζηνικολάου και στη λεζάντα, έγραψε: “Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνω ακόμα μια αναπάντεχη και πολυ πρόωρη αποχώρηση..Ο σπουδαιος συνάδελφός μας και καλός φιλος Βαγγελης Χατζηνικολάου

που εχει διαγραψει λαμπρη καρριερα στο θεατρο μας (Εθνικό και Ελευθερο) Και με αρκετες εμφανισεις στην τηλεόραση κ το σινεμά εφυγε μετα απο μάχη με την επάρατο…Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φιλε, δεν θα ξεχασουμε το ταλέντο σου, την μαχητικότητά σου, την εργατικότητα, το χαμόγελο και το χιουμορ σου”.

Σήμερα, φίλοι και συγγενείς συνόδευσαν τον Βαγγέλη Χατζηνικολάου στην τελευταία του κατοικία, στο νεκροταφείο του Βύρωνα. Στην κηδεία του ηθοποιού ήταν και η Ελένη Ράντου, η οποία συνεργάστηκε μαζί του στο θεάτρο. Συντετριμμένη, έσπευσε να πει το τελευταίο αντίο στον Βαγγέλη Χατζηνικολάου. 

Στην κηδεία βρέθηκαν επίσης ο Φάνης Μουρατίδης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

*Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμη:

“Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν είναι γι’ αυτό το ευτελές χειροκρότημα των χιλιάδων λαμπτήρων” 

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Δείτε δύο αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών”! 

Φαίη: “Εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω παιδί ή όχι, σε όποια ηλικία” 

Keywords
Τυχαία Θέματα