Πρω1νό-Αποκλειστικό: Δείτε δύο αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών”!

Καταιγίστικες είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“. Στο αποψινό επεισόδιο που θα προβληθεί στις 22:00 θα παρακολουθήσουμε:

Πέμπτη 12/11 – Επεισόδιο 42 

Η Ελένη αναγκάζεται ν’ ακολουθήσει τη Φωτεινή, τη Μαίρη και τη Χριστίνα, ενώ ο Βόσκαρης εξαπολύει πίσω τους ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό. Θα τα καταφέρουν να δραπετεύσουν από τις φυλακές; Ο Νικηφόρος παλεύει να κρατήσει τη θέση του στις επιχειρήσεις, ο Δούκας, όμως, συνεχίζει να την υποσκάπτει. Ο Μιλτιάδης έρχεται αντιμέτωπος με τον Δούκα. Πού θα καταλήξει αυτή τους η συνάντηση; Όταν θ’ αποκαλύψει στον παπα-Γρηγόρη

την αιτία της συμπεριφοράς του, ο Λάμπρος και η Βιολέτα θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Ο Νικηφόρος διαπιστώνει, σύντομα, πως ο νέος νοικάρης της Ασημίνας, ο Μπάμπης, δεν είναι ένας αθώος πιτσιρικάς. Η Δρόσω συνεχίζει να βλέπει τον Φίλιππο, ενώ ο Τάκης, βουτηγμένος στα χρέη από τα χαρτιά, δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει πίσω απ’ την πλάτη του.

Στο “Πρω1νό” προβλήθηκαν δύο αποκλειστικά αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Φαίη: “Εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω παιδί ή όχι, σε όποια ηλικία” 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθαρίζει πως δεν θα ήθελε να είναι συμπαρουσιαστής με τον Σάκη Τανιμανίδη-Τα σχόλια του “Πρω1νού” 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή Ευαγγελία Αραβανή; Δείτε ποια επιστρέφει στο My Style Rocks 

Keywords
Τυχαία Θέματα