Χαμογέλα! Απλά και γρήγορα tricks για τέλεια, λευκά δόντια!

Το χαμόγελο, όπως ακριβώς και το βλέμμα, σας χαρακτηρίζει και δείχνει πτυχές της προσωπικότητάς σας. Κι εσείς φροντίζετε να το αναδεικνύετε με κάθε τρόπο. Εκτός από τα τέλεια χρώματα στα χείλη περιποιείστε τα δόντια σας καθημερινά.

Τόσο την περασμένη άνοιξη όπως και τώρα δεν μπορείτε να επισκεφτείτε τον οδοντογιατρό σας και αυτό σας αγχώνει λιγάκι. Εμείς έχουμε και πάλι τα πιο έξυπνα tricks που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το τέλειο χαμόγελο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από

το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) στις 6 Οκτ, 2020 στις 3:54 μμ PDT

Η σωστή διατροφή: Τα γαλακτοκομικά προϊόντα βοηθούν τα δόντια να παραμείνουν λευκά σε αντίθεση με τον καφέ που δημιουργεί λεκέδες καθώς και τα φρούτα που περιέχουν βιταμίνη C.

Φυσικά και θα συνεχίσετε να τρώτε φρούτα απλά θα ξεπλένετε πολύ καλά τα δόντια σας στη συνέχεια.  Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέγετε μήλα και καρότα που βοηθούν τα δόντια να παραμείνουν λαμπερά.

Οδοντόβουρτσα και ο σωστός τρόπος να πλένετε τα δόντια σας: Καλό είναι να αποφεύγετε τις σκληρές οδοντόβουρτσες που μπορεί να τραυματίσουν τα ούλα και να καταστρέψουν το σμάλτο. Μια μέτρια ή μαλακή είναι ό,τι καλύτερο. Επίσης σταματήστε να τα τρίβετε δυνατά πρωί και βράδυ.

Το έντονο και σκληρό βούρτσισμα δεν προσφέρει βαθύτερο καθαρισμό. Μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα θα έχετε. Κάνετε απαλές, κυκλικές κινήσεις και προτιμήστε μια λευκαντική οδοντόκρεμα με συστατικά όπως σόδα και πυρίτιο που αντιμετωπίζουν δραστικά τις δισχρωμίες.

Χρησιμοποιείστε τις σωστές αποχρώσεις κραγιόν: Το σωστό χρώμα στα χείλη μπορεί να κάνει τα δόντια να δείχνουν πιο λευκά. Αυτό είναι ένα τρικ που εφαρμόζουν πολύ συχνά οι make up artists.

Αποφεύγετε λοιπόν καφέ, πορτοκαλί, nude και μουντές ή πολύ αχνές αποχρώσεις και επιλέγετε σκούρες κόκκινες, μοβ ή berry που είναι άλλωστε και huge trends τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Τα 10 πιο χαριτωμένα nail art του Χειμώνα -Ποιο θα υιοθετήσετε asap;

Rosie Huntington-Whiteley: Αυτή είναι η βραδινή ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα