Σήμερα θα φτιάξετε μια τέλεια αλογοουρά -πλεξούδα μέσα σε λίγα λεπτά!

Σας το είπαμε στην πρώτη καραντίνα και το επαναλαμβάνουμε: Θα βγείτε από το σπίτι hair experts και ο κομμωτής σας θα μείνει άφωνος με τα χτενίσματα που φτιάχνετε μόνες σας.

Θα ξεχάστε μια και καλή τις απλές αλογοουρές, τα messy bun και τις γαλλικές πλεξούδες. Το επίπεδό σας είναι πλέον υψηλό. Έχετε μάθει ήδη να δημιουργείτε

fishtail με κλειστά μάτια ενώ τα σινιόν σας αξίζουν βραβείο.

Δεν υπάρχουν πλέον για εσάς bad hair days αφού ακόμη κι όταν δεν προλαβαίνετε να λουστείτε ή τα μαλλιά σας είναι φριζαρισμένα από την υγρασία δημιουργείτε σε λίγα μόλις λεπτά το ωραιότερο look.

Κι εμείς όμως σας δίνουμε καθημερινά τις ωραιότερες ιδέες. Και σας έχουμε συστήσει τις αγαπημένες μας hairstylists. Με πρώτη και καλύτερη την Missy Sue που έχει τον καλύτερο λογαριασμό στο Instagram και κανάλι στο You Tube.

Η Melissa Cook, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, δημιουργεί τις ωραιότερες πλεξούδες ever και η τελευταία της πρόταση είναι tres chic.

Στην ουσία είναι ένα χτένισμα που ξεκινά ως πλεξούδα και καταλήγει σε αλογοουρά. Και ναι, θα το φτιάξετε σήμερα μόνες σας και μάλιστα μέσα σε λίγα λεπτά.

Απλά δείτε το video που ακολουθεί και αντιγράψτε πιστά όλες τις κινήσεις:

Τι λέτε κορίτσια; Σας αρέσει το χτένισμα που μόλις σας δείξαμε; Εμάς πάντως πάρα πολύ και ήδη το έχουμε υιοθετήσει. Εσείς;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Δείτε τις celebrities που δεν έκοψαν ποτέ τα μαλλιά τους κοντά!

Δείτε πως θα φτιάξετε μόνες σας κρέμα ξυρίσματος με σαπούνι!

Keywords
Τυχαία Θέματα