Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Έτσι θα πέσει η Ελένη από τα πυρά μετά την απόδραση!

Ο Μάνος Βόσκαρης ξηλώνεται από τη διεύθυνση των φυλακών, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρω1νό, ο οποίος έδωσε λεπτομέρειες για το τι θα συμβεί μετά την απόδραση!

Η απόδραση θα γίνει και έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις. Η Ελένη καταφέρνει να αποδράσει, κρύβεται σε μια απομονωμένη περιοχή όπου εκεί θα δει κάποιους ένοπλους. Εκεί θα βρεθούν η κόρη του υπουργού δικαιοσύνης Πεσματζή μαζί με τον αρραβωνιαστικό της μέσα στο αυτοκίνητο.

Η Ελένη βλέποντας του ένοπλους νομίζει αρχικά πως ψάχνουν εκείνη. Συνειδητοποιεί όμως πως δεν πρόκειται για την καταδίωξη,

αλλά πως οι άντρες αυτοί στοχεύουν στο να σκοτώσουν την κόρη του υπουργού και τον αρραβωνιαστικό της. Η Ελένη μπαίνει μπροστά και δέχεται τις σφαίρες πέφτοντας αιμόφυρτη. Μεταφέρεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο όπου θα δώσει σκληρή μάχη για τη ζωή της. Ο Λάμπρος ειδοποιείται από την πρώτη στιγμή, όπως και η Ασημίνα. Η Ελένη μπαίνει στο χειρουργείο για πολλές ώρες, αλλά θα βγει νικήτρια. Από εκεί και πέρα έρχεται η ιστορία με τη χάρη από τον υπουργό.

Όπως αποκάλυψε όμως ο Αλέξης Μίχας, η Ελένη δεν θα ξεμπερδέψει από τον Βόσκαρη, αφού δεν αποκλείεται να τον δούμε στο Διαφάνι!

Δείτε όσα αποκάλυψαν στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πάει τον Σακελλάριο στα δικαστήρια – Μάρτυρας υπεράσπισης ήταν η Καρέζη»

Στάθης Αγγελόπουλος στο Πρω1νό: «Ο πατέρας μου ήθελε να παντρευτώ τσιγγάνα, ξεκίνησε ένα προξενιό…»

Πηγή Δεβετζή: «Δεν ξέρω αν θα είμαι στο J2US, τους παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν»

Keywords
Τυχαία Θέματα