DIY: Έχετε τριχόπτωση; Αυτή η μάσκα με γλυκοπατάτα θα σας σώσει!

Η καραντίνα και μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες σας έχει προκαλέσει άγχος. Και το πιθανότερο είναι να ταλαιπωρείστε με σημάδια ακμής αλλά και τριχόπτωση.

Κάθε φορά που λούζετε τα μαλλιά σας και στη συνέχεια τα χτενίζετε μένουν παραπάνω απ’ ότι συνήθως τρίχες στη βούρτσα σας και αυτό σας ανησυχεί πολύ.

Εμείς θέλουμε να σας καθησυχάσουμε αφού τόσο η εποχή όσο και το stress ενισχύουν την πτώση της τρίχας. Χαλαρώστε και δείτε τι πρέπει να κάνετε.

Θα φτιάξετε μια μάσκα μόνες σας με γλυκοπατάτα και ελαιόλαδο η οποία ενισχύει την τρίχα και ταυτόχρονα την ενυδατώνει

και της χαρίζει λάμψη. Η γλυκοπατάτα περιέχει Ω3 και βιταμίνη C που δυναμώνουν τα μαλλιά και τα λειαίνουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sinziana Dobos (@dobossinziana) στις 10 Νοέ, 2020 στις 3:05 μμ PST

Θα χρειαστείτε: 2 μέτριες γλυκοπατάτες και 1 φλ. ελαιόλαδο.

Τι πρέπει να κάνετε: Καθαρίζετε καλά τις γλυκοπατάτες και τις βάζετε στο blender μέχρι να πολτοποιηθούν. Στη συνέχεια προσθέτετε το  ελαιόλαδο και τα χτυπάτε και τα δύο υλικά μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.

Τρόπος χρήσης: Μαζέψτε τα μαλλιά σε δύο αλογοουρές στο πλάι. Στη συνέχεια με το πινέλο της βαφής απλώστε τη μάσκα στις ρίζες όπως ακριβώς κάνετε όταν βάφετε τα μαλλιά σας και στη συνέχεια εφαρμόστε αρκετή ποσότητα στις αλογοουρές κάνοντας απαλό μασάζ ώστε να απλωθεί παντού.

Αφήστε τη να δράσει για μισή ώρα και κατόπιν ξεπλύνετε καλά με άφθονο ζεστό νερό. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία 1 φορά την εβδομάδα και θα δείτε πως τα μαλλιά σας θα δυναμώσουν και η τριχόπτωση θα σταματήσει.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Δείτε τις celebrities που δεν έκοψαν ποτέ τα μαλλιά τους κοντά!

Δείτε πως θα φτιάξετε μόνες σας κρέμα ξυρίσματος με σαπούνι!

Keywords
Τυχαία Θέματα