Βρήκαμε τις statement μπλούζες που θα αναβαθμίσουν τελείως την εικόνα σου αυτή τη σεζόν

Φέτος παραμένουν στη μόδα δύο αγαπημένα μας trends. Οι μίνιμαλ γραμμές αλλά και τα statement κομμάτια έρχονται για να καλύψουν όλες τις ανάγκες μας και να μας γεμίσουν με αυτοπεποίθηση ακόμα και μέσα στη διάρκεια της πανδημίας.

Βρήκαμε τα πιο ωραία statement κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να έχεις στιλ όλες τις ώρες της ημέρας. Ποια θα προτιμήσεις για τις εμφανίσεις σου. Μην ξεχνάς πως μια statement μπλούζα μπορεί να αναδείξει το στιλ σου και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση του να επιλέξεις άλλα αξεσουάρ και κοσμήματα.

#1. Οι logo

μπλούζες και ειδικά τα φουτεράκια με επαναλαμβανώμενα logos είναι must και θα τις φορέσεις πολύ με τα αγαπημένα σου τζιν αλλά και με μίνι ή μίντι φούστες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I am looking forward to the fall season, as @hm is launching a collection in collaboration with Kangol including everything from bum bags, to oversized knitwear and puffer jackets – and of course the signature Kangol bucket hat! (September 17, 2020) #KangolxHM #HM #Ad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary (@maryljean) στις 15 Σεπ, 2020 στις 3:49 πμ PDT

#2. Τα peter pan collars έχουν γίνει πλέον viral και τα επιλέγουμε για τις εμφανίσεις μας στην πόλη. Μπορείς να τα φορέσεις στη δουλειά, στη βόλτα αλλά ακόμα και στο σπίτι, δίνοντας μια πιο ιδιαίτερη πινελιά στο homewear look σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#miubelle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary (@maryljean) στις 30 Οκτ, 2020 στις 5:35 πμ PDT

#3. Τα πουκάμισα σε oversized γραμμή με έντονα prints ήρθαν για να μείνουν στην γκαρνταρόμπα μας και κάνουν ακόμα και το office look μας πολύ πιο ενδιαφέρον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary (@maryljean) στις 15 Οκτ, 2020 στις 2:09 πμ PDT

#4. Όλα τα καρό tops, είτε πρόκειται για πουλόβερ, για πουκάμισα, για φούτερ ή για μπλούζες είναι τάση και θέλουμε πολύ να τα προσθέσουμε στη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary (@maryljean) στις 4 Νοέ, 2020 στις 5:16 πμ PST

#5. Τα βολάν, οι φιόγκοι και τα ιδιαίτερα δεσίματα σε πουκάμισα και μπλούζες γίνονται αγαπημένο trend που θα δοκιμάσουμε και φέτος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary (@maryljean) στις 1 Νοέ, 2020 στις 4:48 πμ PST

#6. Ακόμα και το πιο απλό λευκό στενό πουκάμισο μπορεί να φορεθεί και να μετατραπεί σε statement κομμάτι αν το συνδυάσουμε με ένα crop top ή ένα corset top από πάνω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary (@maryljean) στις 25 Οκτ, 2020 στις 2:39 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Τα bold χρώματα του Χειμώνα: Δες ποια θα φορέσεις ξανά και ξανά

Τα 5 παλτό που θα θέλεις οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν (VIDEO)

Fashion Alert: Η Φαίη φοράει το πιο hot καλσόν που υπάρχει αυτή τη στιγμή!

Keywords
Τυχαία Θέματα