Χρήστος Λούλης: «Οι ίδιοι μου οι συνάδερφοι με κατηγορούσαν ως προδότη…»

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την κατάσταση που βιώνουν οι ηθοποιοί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που έχουν μείνει χωρίς εισόδημα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα και στο σποτ που είχε κάνει στην προηγούμενη καραντίνα για τον κορονοϊό. Θα το ξανάκανε τώρα;

«Νομίζω πως δεν θα το ξαναέκανα. Όχι επειδή μετάνιωσα που το έκανα αλλά νομίζω πως αν έπαιρνα ξανά μέρος σε ένα σποτ, νομίζω θα αδικούσα το σποτ.

Νομίζω πώς αν ξαναέβγαινα να κάνω σποτ θα ήταν πιο πολύ σχόλιο για αυτό που συνέβη πριν παρά το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε τώρα. Νομίζω πως

όταν παθαίνει τέτοιο κάζο όπως αυτό που έπαθα εγώ…., όχι πως δεν πιστεύω στην ιδέα της προσφοράς, αλλά δεν νομίζω πως θα είχα να προσφέρω τώρα κάτι», εξήγησε ο Χρήστος Λούλης.

«Δεν με στεναχώρησε με την έννοια, ότι τι έκανα, οι πιο πολλοί άνθρωποι κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε σεξισμός στο σποτάκι αλλά και ακόμα και αυτοί που δεν το κατάλαβαν έχουν τους δικούς τους λόγους που δεν έχουν να κάνουν με μένα, έχει να κάνει με το δικό τους το μυαλό. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι ήμουν για άλλη μια φορά αντικείμενο μίας μεγάλης ανθρωποφαγίας. Οι ίδιοι μου οι συνάδερφοι με κατηγορούσαν ως προδότη», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Χρήστου Λούλη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»:

Διαβάστε ακόμα:

Βασίλης Μπισμπίκης: Το περιστατικό που του συνέβη στο δρόμο λόγω του Βόσκαρη στις «Άγριες Μέλισσες»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πάει τον Σακελλάριο στα δικαστήρια – Μάρτυρας υπεράσπισης ήταν η Καρέζη»

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Έτσι θα πέσει η Ελένη από τα πυρά μετά την απόδραση!

Keywords
Τυχαία Θέματα