GNTM 3: Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Αιμιλιάνο!

Ο πρώην πια σύντροφος της Μαριαγάπης Ξυπολιά, την οποία βλέπουμε να διαγωνίζεται στο GNTM 3 επιβεβαίωσε τόσο το χωρισμό τους, όσο και τη σχέση της παίκτριας με τον συμπαίκτη της, Αιμιλιάνο Μάρκου.

Ο Διονύσης Κριζέας ήταν αποκαλυπτικός στο Pop Up και στον Κωνσταντίνο Ντάφλο.

«Πλέον ΗΜΟΥΝ το αγόρι της Μαριαγάπης από το GNTM. Είναι αστείο αυτό που είπε η μητέρα της Μαριαγάπης. Πλατωνική και σχολική σχέση δεν υπάρχει, είχαμε μια κανονική σχέση που

δεν τελείωσε μόλις μπήκε στο παιχνίδι όπως είπε. Όταν μπήκε στο παιχνίδι ήμασταν μαζί κανονικά, δεν είχε τελειώσει. Μετά τελείωσε. Δεν ήμασταν αρκετό καιρό μαζί αλλά ήμασταν ένα σεβαστό διάστημα. Η μητέρα της θέλει να την προστατεύσει για να βγει μια σωστή εικόνα για την Μαριαγάπη. Κανένα παιδί δεν θα έδινε στη μαμά του τους κωδικούς του Instagram. Είχα άριστη σχέση με την κυρία Κατερίνα και με είχε βάλει σε μια διαδικασία να μην πιστέψω τα δημοσιεύματα και να την περιμένω και πως η Μαριαγάπη είναι ακόμα μαζί μου και πως ακόμα υπάρχει αυτό που υπάρχει και είμαστε εντάξει.

Έχω ένα γνωστό που έχει περάσει από το GNTM, ο οποίος μου έχει επιβεβαιώσει ότι η Μαριαγάπη και ο Αιμιλιάνο έχουν σχέση. Εντάξει δεκτό. Πιστεύω ήταν ανεπίτρεπτο έτσι όπως το χειρίστηκε. Δεν είπε πως θέλει να χωρίσουμε επειδή τα έχει βρει με τον Αιμιλιάνο και είναι καλύτερα με τον Αιμιλιάνο. Μου είπε “γεια χαρά” για λόγους ότι υπήρχαν προβλήματα στη σχέση μας. Στο παιχνίδι η συμπεριφορά της Μαριαγάπη έχει αλλάξει φουλ. Στην δουλειά της είναι top πιστεύω και πιστεύω έχει πολύ δρόμο σε αυτό που κάνει. Μου στέλνουν μηνύματα όπως… “πάρε τηλέφωνο τον κερατά”. Το παίρνω στο χιούμορ», είπε ο Διονύσης Κριεζάς.

Δείτε όσα είπε ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης:

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Αποστολάκης: «Ο κορονοϊός μας έκανε να χάσουμε πολλούς ανθρώπους, αλλά εμένα με έσωσε»

Κάτια Δανδουλάκη στο Πρω1νό: Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στις «Άγριες Μέλισσες» που γύρισαν μόνο μια φορά;

Βασίλης Μπισμπίκης: Το περιστατικό που του συνέβη στο δρόμο λόγω του Βόσκαρη στις «Άγριες Μέλισσες»

Keywords
Τυχαία Θέματα