Σάββας Πούμπουρας για Μενεγάκη: «Τα unfollow έχουν γίνει από τον Γενάρη»

Ο Σάββας Πούμπουρας αποχωρεί από την ομάδα της Ελένης Μενεγάκη μετά από δύο σεζόν συνεργασίας. Η σχέση των δύο παρουσιαστών φαίνεται πως πέρασε από 40 κύματα, όμως τους τελευταίους μήνες ήρθε η οριστική ρήξη.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε τον Σάββα Πούμπουρα έξω από τα στούντιο που βγαίνει η εκπομπή και εκείνος παραχώρησε δηλώσεις. Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό και τη δυσαρέσκειά του με την έκταση που έχει πάρει το θέμα,

ενώ αποκάλυψε πως τα… unfollow έχουν γίνει από τον Ιανουάριο.

Ο Σάββας Πούμπουρας για τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη

«Αυτό το πράγμα που πρέπει να βρίσκουμε άλλες διαδρομές για πάμε στο γραφείο και να μην σας πετύχουμε πότε σταματάει; Θέλω να σου πω κάτι, γίνεται η τρίχα τριχιά τη στιγμή που μούτες έκανα όλη μου τη ζωή, δυο χρόνια στην τηλεόραση με ξέρουν για τις ατάκες και τις γκριμάτσες μου, για όλα αυτά που κάνω, για το πόσο γρήγορα φεύγω από την εκπομπή όταν δοθεί σήμα να φύγουμε. Κάνουμε χαβαλέ.

Όλο αυτό το πράγμα που γίνεται πλέον, κάνει κακό και σε μένα και στην Ελένη και στην εκπομπή. Γιατί πρέπει να ασχολούμαστε όλη μέρα με αυτό το πράγμα; Απάντησέ μου ως δημοσιογράφος… Αυτό το πράγμα το κάνω όλη τη ζωή μου που είμαι στην τηλεόραση. Δεν τρέχει καμία κατάσταση, όλα είναι μια χαρά.

Θα τελειώσει η σεζόν, θα πάω στην ευχή του Θεού και της Παναγίας, οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν τη δουλειά τους, όλα είναι καλά. Όλο αυτό που γίνεται δεν είναι ωραίο, δεν είναι ωραίο να βλέπουμε μια κάμερα συνέχεια και να μιλάμε γι’ αυτό το πράγμα που είναι μηδαμινής σημασίας.

Τα unfollow είναι από τον Γενάρη, δεν θυμάμαι καν από πότε είναι. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Αφήστε το αυτό το πράγμα. Έχει τόσα ωραία πράγμα η επικαιρότητα και ασχολούμαστε με μ…, ας μην ασχοληθούμε άλλο με αυτό. Σας το ζητάω σαν χάρη Όλα είναι μια χαρά. Μια χαρά είναι όλα με όλους. Είμαστε όλοι σούπερ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Διαβάστε ακόμα:

 Κώστας Τσουρός: Φεύγει από την Ελεονώρα και παίρνει δική του εκπομπή – Αποκάλυψη από τον Λιάγκα

 Η Πέννυ Μπαλτατζή βάπτισε την κόρη της! Το όνομα που έλαβε

 Ματίνα Νικολάου: «Έχω μια θλίψη που τελειώνει το “Καλό Μεσημεράκι”»

Keywords
Τυχαία Θέματα