Η Πέννυ Μπαλτατζή βάπτισε την κόρη της! Το όνομα που έλαβε

Η Πέννυ Μπαλτατζή και ο σύζυγός της Χρήστος Τζούτης βάπτισαν την κόρη τους σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε δίπλα στη θάλασσα. Έναν χρόνο μετά τη γέννησή της, το ζευγάρι αποφάσισε να τη βαπτίσει έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η Πέννυ Μπαλτατζή, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες. Η νεοφώτιστη έλαβε το όνομα Αμέλια και είχε τρεις νονές. Το «παρών» στη βάπτιση έδωσε φυσικά ο μεγαλύτερος

αδερφός της, Κάρολος.

«Ήρθατε με τα χαμόγελα κ τη αγάπη σας ,όλοι φίλοι που σας έχουμε μέσα στην καρδιά κ στη σκέψη μας πάντα! Η Αμέλια μας μαθαίνει κάθε μέρα την αξία της στιγμής…να απολαμβάνει, να ζει,να αφουγκράζεται… Ξέρουν τα παιδιά και εμείς μαζί τους ξαναθυμόμαστε», έγραψε η τραγουδίστρια σε μία από τις αναρτήσεις της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pᴱᴺᴺʸ Bᴬᴸᵀᴬᵀᴢᴵ Oғғᴵᴄᴵᴬᴸ (@pennybaltatzi)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pᴱᴺᴺʸ Bᴬᴸᵀᴬᵀᴢᴵ Oғғᴵᴄᴵᴬᴸ (@pennybaltatzi)

Όταν η Πέννυ Μπαλτατζή είχε μιλήσει για την πρόωρη γέννηση της κόρης της

«Θέλω να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας. Το παιδάκι μας είναι πάρα πολύ καλό. Είναι μαχίμι. Βγήκε και αυτό στις 35 εβδομάδες, όπως ο Καρολάκος.

Τα παιδιά μου έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να φεύγουν νωρίς από το σώμα μου. Και εγώ το δέχομαι και τα ευχαριστώ που μου χάρισαν αυτό το δώρο, να κατοικήσουν μες στο κορμάκι μου. Όλα καλά. Νιώθω δυνατή. Νιώθω ότι μπορώ να ανέβω ένα βουνό ολόκληρο.

Τα μηνύματά σας είναι πάρα πολλά. Θέλω να προσπαθήσω να τα απαντήσω, αλλά έχω ανάγκη να ξεκουραστώ, αν και γέννησα πάρα πολύ εύκολα. Σαν αυγό βγήκε το παιδί μου. Αλήθεια δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου», είχε γράψει η Πέννυ Μπαλτατζή σε ανάρτησή της στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα:

 Μυρτώ Πισπινή: Καταρρακωμένη η Μαριάννα από το «Καλημέρα Ζωή» – Πέθανε ο 27χρονος γιος της

 Νίκος Οικονομόπουλος: «Δεν θα δεχόμουν να είμαι στο “Fame Story”»

 Φαίη Σκορδά: Απαντά για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της – «Είμαι θετική προς το παρόν»

Keywords
Τυχαία Θέματα