Νίκος Οικονομόπουλος: «Δεν θα δεχόμουν να είμαι στο “Fame Story”»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή τη συναυλία του στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Ο γνωστός τραγουδιστής μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη διαδρομή που έχε διανύσει μέχρι σήμερα στο τραγούδι, εξομολογήθηκε ότι περνάει μοναχικές περιόδους ενώ απάντησε και για το Fame Story.

«Έρχεται τόσος κόσμος να με δει και μετά από χρόνια σκέφτομαι “βρε λες να τα κατάφερα;”. Υπάρχει μία χαρά που δεν

μπορώ να εκδηλώσω ούτε σε εσάς αλλά ούτε και στον κόσμο όταν βγαίνω.

Είμαι και εσωστρεφής άνθρωπος γενικότερα και δε μπορώ να εκδηλωθώ εύκολα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι στα χρόνια που θα έρθουν, τότε θα συνειδητοποίησω ότι τελικά κάποια πράγματα που ήθελα να κάνω από μικρό παιδί, τα κατάφερα», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Οικονομόπουλου στο «Happy Day».

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν ποιο τραγούδι αναφέρεται στη ζωή του αλλά κι αν περνάει μοναχικές περιόδους ο ίδιος είπε:

«Το τραγούδι “Για κάποιον λόγο” είναι το τραγούδι που όταν λέω σκέφτομαι τη ζωή μου. Μου φέρνει στο μυαλό αναμνήσεις από το παρελθόν. Περνάω σχεδόν μόνιμα μοναχικές περιόδους. Έχω πάρα πολλές. Το να αγαπήσεις τη μοναξιά σου είναι το δύσκολο. Εγώ την έχω αγαπήσει εδώ και χρόνια».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος απαντά για το Fame Story

Το Fame Story επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και κάποιους να έχουν δώσει ήδη τα χέρια με την παραγωγή. Ο Νίκος Οικονομόπουλος, λοιπόν, ρωτήθηκε για το αν θα καθόταν στη θέση του κριτή, με εκείνον να απαντά αρνητικά.

«Δεν θα το έκανα αυτή τη στιγμή. Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση αυτή τη στιγμή, ίσως επειδή ξέρουν ότι δεν θα το έκανα. Θεωρώ πως δεν θα το έκανα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας μία έκπληξη περίμενε τον Νίκο Οικονόπουλο, αφού οι συνεργάτες του ανέβηκαν στη σκηνή κρατώντας μια τούρτα και του τραγούδησαν το παραδοσιακό τραγούδι γενεθλίων, με τον ίδιο να μην κρύβει τη χαρά του.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έγινε 39 ετών!

Διαβάστε ακόμα:

 Άντζελα Ζήλεια: Μαρτυρικός ο θάνατός της – Το ατύχημα πέντε μέρες πριν πεθάνει

 Επέστρεψε ο Ηλίας Μπόγδανος: Τα φιλιά με τη σύντροφό του και η συνάντηση με τους γονείς του

 Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα