Κώστας Τσουρός: Φεύγει από την Ελεονώρα και παίρνει δική του εκπομπή – Αποκάλυψη από τον Λιάγκα

Μια αποκάλυψη – «βόμβα» έκανε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό», αφού ανέφερε πως ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει τη δική του εκπομπή. Ο γνωστός δημοσιογράφος, που τα τελευταία δύο χρόνια βλέπουμε στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη στο «Mega Καλημέρα», παίρνει εσωτερική μεταγραφή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του παρουσιαστή.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας υποστήριξε πως πρόκειται για μια πληροφορία σίγουρη και, μάλιστα, μέσα στο επόμενο διάστημα θα βγει και

επίσημη ανακοίνωση από το MEGA. Το κανάλι εμπιστεύεται τον Κώστα Τσουρό και του δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα δικό του project.

Οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και έτσι από τη νέα σεζόν ο δημοσιογράφος θα βρίσκεται στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει δική του εκπομπή – Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

«Μου ήρθε μια αποκλειστική πληροφορία από το MEGA. Μου έδωσαν την πληροφορία στελέχη του σταθμού, θα ακουστεί για πρώτη φορά. Το λέω με ποσοστό βεβαιότητας 99,9%. Δεν πήρα τηλέφωνο τον Κώστα Τσουρό να το επιβεβαιώσω γιατί πολλές φορές μπροστά στους φίλους έρχεσαι σε δύσκολη θέση. Δεν θα μπορούσε να το επιβεβαιώσει και θα έλεγε ψέματα αλλά ούτε να το διαψεύσει.

Ο Κώστας Τσουρός φεύγει από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, το αξίζει και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Αναλαμβάνει τη δική του εκπομπή τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου στο MEGA απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού. Θα βγάλει το κανάλι επίσημη ανακοίνωση στις επόμενες ημέρες.

Το κανάλι τον εμπιστεύεται και καλά κάνει. Δεν ξέρω ακριβώς την ώρα που θα βγαίνει. Ζητούσε να κάνει δική του εκπομπή, το είχε συζητήσει και το κατάφερε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του ANT1.

Διαβάστε ακόμα:

 Μυρτώ Πισπινή: Καταρρακωμένη η Μαριάννα από το «Καλημέρα Ζωή» – Πέθανε ο 27χρονος γιος της

 Νίκος Οικονομόπουλος: «Δεν θα δεχόμουν να είμαι στο “Fame Story”»

 Φαίη Σκορδά: Απαντά για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της – «Είμαι θετική προς το παρόν»

Keywords
Τυχαία Θέματα