Φαίη Σκορδά: Απαντά για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της – «Είμαι θετική προς το παρόν»

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε σε εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Πέμπτης 29/6 και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Καθώς οδεύουμε προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, η παρουσιάστρια του «Πρωινού μας» ρωτήθηκε για τη γεύση που της άφησε η πρώτη χρονιά της στον ΣΚΑΪ.

«Ήταν μία σεζόν πολύ δημιουργική. Όλα ήταν καινούρια για εμένα. Ήξερα βέβαια ότι χρειάζεται χρόνος. Είναι ένας αγώνας που

έχει μια συγκεκριμένη διαδρομή, το γνώριζα αυτό εξ αρχής, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τώρα πια μπορούμε να οραματιστούμε την επόμενη χρονιά», ήταν τα πρώτα λόγια της Φαίης Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά απαντάει για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της

Από τη λίστα με τα ερωτήματα που δέχτηκε η Φαίη Σκορδά δεν γινόταν να απουσιάζει αυτό που αφορά στην αλλαγή ώρας της εκπομπής, μιας και τις τελευταίες εβδομάδες έχει γίνει μεγάλος ντόρος για το συγκεκριμένο θέμα. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, αποκάλυψε ότι της έγινε αυτή η πρόταση από το κανάλι και απάντησε πως είναι θετική.

«Η αλήθεια είναι ότι το ξέρατε πριν από εμένα αυτό. Έγινε η συνάντηση, μου προτάθηκε και είμαι προς το παρόν θετική στο να πραγματοποιηθεί. Την επόμενη εβδομάδα, φαντάζομαι το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει.

Εμένα μέλημά μου αυτή τη στιγμή είναι να γίνουν οι κουβέντες με το κανάλι, με τους ανθρώπους που είναι ήδη στην εκπομπή. Σαφώς θα ήθελα κάποιες αλλαγές, κάποιες προσθήκες. Θέλω όμως πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο για εκείνους που θέλουν να παραμείνουν», ήταν τα ακριβή λόγια της στο βίντεο που προβλήθηκε στο «Breakfast@star».

Διαβάστε ακόμα:

 Άντζελα Ζήλεια: Μαρτυρικός ο θάνατός της – Το ατύχημα πέντε μέρες πριν πεθάνει

 Επέστρεψε ο Ηλίας Μπόγδανος: Τα φιλιά με τη σύντροφό του και η συνάντηση με τους γονείς του

 Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα