Σασμός: Φρενίτιδα στο Twitter με τον γάμο Αντώνη – Μαρίνας! Ο πυροβολισμός που θα «μαυρίσει» τη μέρα

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τους πιστούς τηλεθεατές της σειράς «Σασμός», καθώς ο Αντώνης και η Μαρίνα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του τηλεοπτικού κοινού θα επισημοποιήσει επιτέλους τη σχέση του, αφού πέρασε από 40 κύματα μέχρι να βρεθεί μπροστά στα σκαλιά της εκκλησίας.

Τόσο η Μαρίνα όσο και ο Φραγκιαδάκης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας την ημέρα του γάμου τους και γιορτάζουν τη χαρά τους μαζί με ολόκληρο το χωριό. Ωστόσο, σύμφωνα με τα spoilers που έχουν δει το φως της

δημοσιότητας, τα χαμόγελα δεν θα αργήσουν να αντικατασταθούν από δάκρυα, μιας και αυτός ο γάμος θα είναι ματωμένος…

Όπως μεταφέρει το περιοδικό TiVi Σίριαλ, η Μαρίνα και ο Αντώνης θα παντρευτούν κανονικά, ωστόσο κατά την έξοδό τους από την εκκλησία θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα απρόσμενο περιστατικό. Βγαίνοντας από την εκκλησία, ο Φραγκιαδάκης διακρίνει μια ανεπιθύμητη παρουσία και αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων ο Αντώνης μπαίνει μπροστά από τη Μαρίνα και την προστατεύει από τα πυρά του Ευθύμη, ο οποίος θέλησε να «μαυρίσει» την πιο όμορφη ημέρα του Φραγκιαδάκη, παίρνοντας εκδίκηση για τον θάνατο της γυναίκας του. Η σφαίρα βρίσκει τον Αντώνη στο κεφάλι και έτσι από την εκκλησία μεταφέρονται όλοι στο νοσοκομείο.

Το άγχος, η απόγνωση και η απελπισία έχουν καταβάλει όλο το χωριό, καθώς ο Αντώνης είναι πολύ αγαπητός. Αναμένουμε, λοιπόν, τη συνέχεια της ιστορίας…

Μέχρι τότε, απολαύστε τα μηνύματα των χρηστών του Twitter που στάζουν αγάπη και έρωτα, βλέποντας τις φωτογραφίες από τον γάμο του αγαπημένου ζευγαριού του «Σασμού».

#sasmos #ΜΑζι #ΑΜ @alphatvgreece

Ζεύγος Φραγκιαδάκη και επίσημα,
χαρά και αληθινή ευτυχία

Keywords
Τυχαία Θέματα