Σωτήρης Καλυβάτσης για Αντώνη Κανάκη: «Ήταν πολλά τα θετικά που ζήσαμε για να διαλυθώ ολοκληρωτικά»

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22/2 ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφασή του να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα αλλά και στο τέλος της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη.

Οι δυο τους υπήρξαν ένα αγαπημένο και πολύ επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο, ωστόσο αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους και να δώσουν

τέλος στη φιλία τους, κρατώντας στο νου τις καλές αναμνήσεις. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, λοιπόν, προέβη σε μια σπάνια εξομολόγηση για εκείνη την περίοδο.

«Όταν ήρθε η παύση της επικοινωνίας και της συνεργασίας με τον Αντώνη Κανάκη, με τον οποίο είχαμε μαζί και την εταιρεία, γύρισα μια σελίδα στη ζωή μου. Μου αρέσει να γυρνάω τις σελίδες στη ζωή μου.

Δεν είναι φυγή, ούτε απόδραση, υπάρχει μέσα μου αυτό. Έφτασα σε ένα αδιέξοδο και τελείωσε εκείνο το πράγμα. Το συνειδητοποίησα ότι τελείωσε και μετά έπρεπε κάτι να συμβεί», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Το να ξεκινήσω κάτι νέο μόνος μου από την αρχή στη Θεσσαλονίκη, ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό. Είναι μικρό το μαγαζί και λίγοι οι άνθρωποι. Μου άρεσε η δουλειά που έκανα».

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης τόνισε πως ουδέποτε υπήρξε κόντρα αλλά και πως έχει κρατήσει τις ευχάριστες στιγμές που έζησαν μαζί: «Δεν είχα κόντρα με τους παλιούς φίλους μου, τέλειωσε με αξιοπρέπεια αυτό το κεφάλαιο. Ήταν πολλά τα θετικά πράγματα που κάναμε και ζήσαμε μαζί για να κάτσω να διαλυθώ ολοκληρωτικά. Για κάτι παραπάνω από μια κακή στιγμή. Έτσι είμαστε οι άνθρωποι».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Μενεγάκη: Ξεκίνησε γυμναστική μετά από 8 χρόνια – Το απρόοπτο περιστατικό

 Ντάνη Γιαννακοπούλου: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της ηθοποιού!

 Η Μαίρη Συνατσάκη στο «Καλό Μεσημεράκι»: Η κόρη της, η καισαρική, ο Ίαν Στρατής και η επιλόχειος κατάθλιψη

Keywords
Τυχαία Θέματα