Νίκος Μουτσινάς σε Ζέτα Μακρυπούλια: «Άμα κάνει του χρόνου εκπομπή θα την ξεμαλλιάσω»

Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε συνέντευξη στο «The 2night show» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο τηλεοπτικό μέλλον, απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι». Η ίδια τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει με επιτυχία το «Ρουκ Ζουκ», όμως ακόμα δεν γνωρίζει, αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Ο Νίκος Μουτσινάς, λοιπόν, σχολίασε τον προβληματισμό της Ζέτας Μακρυπούλια

σχετικά με το μέλλον της στην τηλεόραση και έκανε τη δική του τοποθέτηση αναφορικά με το πότε πρέπει κάποιος να κάνει ένα βήμα πίσω, μια μικρή παύση.

«Πάνε αντιστρόφως ανάλογα οι πορείες μας. Είναι αλήθεια ότι το Ρουκ Ζουκ κάνει επιτυχία, ας μην κρυβόμαστε πια. Σε κάποια συγκεκριμένα κοινά, παντού! Αυτή είναι μια σκέψη που περνάει από πολλά μυαλά. Εννοώ όταν κάνεις κάτι και λες τώρα ρε παιδί μου πόσο θα πάει; Θα ξαναπάει; Μπορώ να το πάω;

Καλύτερα να το αφήσω πριν με αφήσει; Αυτό είναι ωραία σκέψη. Γι’ αυτό φτάνουμε σε κάποια συμπεράσματα στη ζωή μας και λες τι ωραίο κι αυτό που είπε, η παύση, η αγρανάπαυση. Να κάνεις μισό βήμα πίσω, να δεις και πού εργάζεσαι. Εννοώ το “κουτί” όλο», ήταν τα λόγια του Νίκου Μουτσινά.

Ακόμα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ είπε όλο νόημα: «Μπράβο στη Ζέτα! Άμα κάνει όμως του χρόνου εκπομπή θα την ξεμαλλιάσω».

Διαβάστε ακόμα:

 Σωτήρης Καλυβάτσης για Αντώνη Κανάκη: «Ήταν πολλά τα θετικά που ζήσαμε για να διαλυθώ ολοκληρωτικά»

 Ελένη Μενεγάκη: Ξεκίνησε γυμναστική μετά από 8 χρόνια – Το απρόοπτο περιστατικό

 Ντάνη Γιαννακοπούλου: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της ηθοποιού!

Keywords
Τυχαία Θέματα