Eurovision 2023: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της κυπριακής συμμετοχής

Ο Ανδρέας Λάμπρου είναι ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Λίβερπουλ.  Το τραγούδι ονομάζεται «Break A Broken Heart» και το πρώτο teaser βρίσκεται ήδη στον «αέρα».

Ο Ανδρέας Λάμπρου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στα social media ένα μέρος του κομματιού, με το οποίο θα διεκδικήσει μια καλή θέση και

γιατί όχι και τη νίκη στη Eurovision του 2023, αποσπώντας αρκετά θετικά σχόλια. Η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού της κυπριακής συμμετοχής θα γίνει στις 2 Μαρτίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Lambrou (@andrew_lambrou)

Ο Γιώργος Μπενιουδάκης φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του τραγουδιού. Και αυτή την χρονιά ο αυστριακής καταγωγής Marvin Dietmann είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της κυπριακής συμμετοχής.

Tη σκηνική παρουσίαση του Ανδρέα Λάμπρου στη M&S Bank Arena θα επιμεληθούν τόσο ο Marvin Dietmann, όσο και ο Ross Nicholson από την παγκοσμίου φήμης ομάδα σκηνοθετών, Black Skull του Λονδίνου.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τον περασμένο Ιανουάριο, ο Ανδρέας Λάμπρου είχε δηλώσει για τη συμμετοχή του στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό.

«Μόλις έμαθα για τη φετινή του συμμετοχή, ενημέρωσα πρώτα τους γονείς μου και μετά τους παππούδες. Ίσως χορέψω, όσως όχι. Ανατρίχιασα μόλις άκουσα το τραγούδι. Φαντάζομαι την εμφάνισή μου απλά… “επική”. Στόχος μου είναι να φτάσω σε μια θέση κοντά σε εκείνη της Ελένης Φουρέιρα».

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Μουτσινάς σε Ζέτα Μακρυπούλια: «Άμα κάνει του χρόνου εκπομπή θα την ξεμαλλιάσω»

 Σωτήρης Καλυβάτσης για Αντώνη Κανάκη: «Ήταν πολλά τα θετικά που ζήσαμε για να διαλυθώ ολοκληρωτικά»

 Ελένη Μενεγάκη: Ξεκίνησε γυμναστική μετά από 8 χρόνια – Το απρόοπτο περιστατικό

Keywords
Τυχαία Θέματα