Προβλέψεις Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Δίνετε προσοχή στην καριέρα σας, αλλά πρέπει να εστιάσετε και στους ανθρώπους που αγαπάτε που σημαίνει ότι δεν πρέπει να τους παραμελείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην προσπαθείτε για κάτι που βλέπετε ότι όσο και να έχετε δώσει όλο σας το βάρος δυστυχώς δεν τσουλάει. Προσοχή στην υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για να ξεκινήσετε επιτυχώς τα νέα σας σχέδια, θα χρειαστεί να κλείσετε τις παλιές σας εκκρεμότητες

οριστικά και να μην ασχοληθείτε πάλι με το παρελθόν γιατί τελικά μόνο καλό δεν σας κάνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παροχή βοήθειας σε κάποιον που βρίσκεται σε κίνδυνο, θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα για τον εαυτό σας. Ναι, σας αρέσει πολύ να είστε εκεί για τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους χωρίς να είστε πολύ επικριτικοί σήμερα, αλλά θα πρέπει να είστε ειλικρινείς για το τι πιστεύετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ρουτίνα σας θα διαταραχθεί σήμερα από κάποιον που θα χρειαστεί τη βοήθεια σας. Έτσι ίσως κάποια πράγματα που είχατε να κάνετε θα πάνε πίσω και αυτό θα σας προκαλέσει μια αναστάτωση.

ΖΥΓΟΣ

Τα επερχόμενα σχέδιά σας για την οργάνωση ενός γεγονότος ή ενός ταξιδιού υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αναβληθούν. Αυτό δεν πρέπει να σας εκνευρίσει γιατί το επόμενο διάστημα θα τα πραγματοποιήσετε όλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να είστε σε θέση να αισθανθείτε μια νέα αρχή – πιθανότατα στην προσωπική σας ζωή, αν και θα μπορούσατε να δείτε κάποιον που μεταβαίνει από έναν επαγγελματικό ρόλο σε έναν πιο προσωπικό. Που ξέρετε, μήπως αυτός θα είναι ο άνθρωπος σας;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γενναιοδωρία σας είναι το Νο 1 χαρακτηριστικό σας. Παρόλα αυτά κάποιες φορές είστε λίγο πιο συντηρητικοί σε όσα δίνετε σε άλλους ανθρώπους. Φταίει που κρατάτε πάντα μια πισινή και δεν εμπιστεύεστε όλους όσους είναι κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αποφυγή του προβλήματος δεν πρόκειται να λύσει το ζήτημα, μπορεί μόνο να κάνει το πρόβλημα χειρότερο. Το χρωστάτε σήμερα στον εαυτό σας να βρείτε τις λύσεις που πρέπει για να προχωρήσετε μπροστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια υπέροχη μέρα για να χαλαρώσετε, να φροντίσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας και να είστε έτοιμοι για την επόμενη πρόκληση που θα παρουσιαστεί στο δρόμο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μη φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις. Κάποιος πολύ ενδιαφέρον είναι περισσότερο από πρόθυμος να σας απαντήσει. Και που ξέρετε, ίσως το όλο θέμα προχωρήσει και νιώσετε αυτό το τσίμπημα στην καρδιά. Τα άστρα ευνοούν αυτό το διάστημα όλους τους singles.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα