Survivor: Η απόφαση της Δαλάκα για τον Atakan που ξάφνιασε τις Τουρκάλες παίκτριες!

Στα προηγούμενα επεισόδιο η Κατερίνα Δαλάκα σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της παραγωγής του Survivor, αποκάλυψε ποιος είναι ο παίκτης που συμπαθεί και θα ήθελε να γνωρίσει, από την ομάδα των Τούρκων.

Συγκεκριμένα, ανέφερε για τον Atakan: “Θα ήθελα να τον γνωρίσω καλύτερα και από την αντίπαλη ομάδα είναι ο πιο όμορφος”! Η δήλωση της αυτή έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ενώ οι χρήστες του Twitter διερωτήθηκαν αν

“γιεννιέται” κάποιο φλερτ μεταξύ των δύο παικτών.

Η αποκάλυψη που έγινε στο αποψινό επεισόδιο, αναμένεται να φουντώσει κι άλλο τα σενάρια περί φλερ. Οι Τουρκάλλες παίκτριες του απόλυτου ριάλιτι επιβίωσης, καθώς συνομιλούσαν στην καλύβα τους, αποκάλυψαν πως η Κατερίνα Δαλάκα έχει πει πως αν κερδίσει ένα από τα εννέα αυτοκίνητα που θα έχουν στη συνέχεια ως έπαθλα, θα το χαρίσει στον Atakan.

“Η Κατερίνα πέρυσι κέρδισε ένα αμάξι. Είπε ότι αν κερδίσει και φέτος, θα το δώσει στον Ατακάν. Μπορεί να το δώσει, είναι τέτοια κοπέλα. Είναι συνέχεια δίπλα δίπλα. Η Κατερίνα μου ζήτησε να τους μεταφράζω!”, είπε μεταξύ άλλων η Melissa και οι συμπαίκτριες της έμειναν άφωνες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

MasterChef: Συγκινεί ο Σταμάτης Κωβαίος μιλώντας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του

Keywords
Τυχαία Θέματα