Πρω1νό-Αποκλειστικό: Αυτή είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Τίνα Λιβανού στη θεατρική παράσταση για τη ζωή του Ωνάση!

Το πρωί της Δευτέρας (18/02) o Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε αποκλειστικά στο Πρω1νό μια είδηση που αναμένεται να ενθουσιάσει το κοινό που αγαπάει το θέατρο και όχι μόνο.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, τον ερχόμενο Οκτώβριο και συγκεκριμένα στις 10 του μήνα, θα κάνει πρεμιέρα στο Παλλάς μια παράσταση στην οποία θα δούμε τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο Άρης

Καβατζίκης αποκάλυψε επίσης τους πρωταγωνιστές της παράστασης και πρόκειται για πρόσωπα έκπληξη! Τον Αριστοτέλη Ωνάση θα υποδυθούν τρεις άντρες σε διαφορετικές φάσεις της ζωής του. Τον βασικό ρόλο όμως, θα ενσαρκώσει ο… Σταμάτης Φασουλής, ενώ στους ρόλους των γυναικών που βρέθηκαν στο πλευρό του, θα δούμε αγαπημένες ηθοποιούς. Για τον ρόλο της Τίνας Λιβανού δεν είχε παρθεί μέχρι εκείνη τη μέρα η απόφαση σε ποια θα δοθεί, όμως έκανε γνωστό πως τη Μαρία Κάλλας θα υποδυθεί η Κατερίνα Παπουτσάκη και τη Τζάκι Κένεντι η Δήμητρα Ματσούκα!

Ο δημοσιογράφος συνέχισε το ρεπορτάζ και σήμερα, αποκάλυψε για πρώτη φορά στο Πρω1νό ποια αγαπημένη ηθοποιός θα υποδυθεί την Τίνα Λιβανού. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Άρη Καβατζίκη ο ρόλος έχει δοθεί στη Ευγενία Δημητροπούλου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Σκάνδαλο! Ο Tristan Thompson απάτησε την Khloe Kardashian με την κολλητή της Kylie Jenner;

Keywords
Τυχαία Θέματα