Βραβεία Oscar: Τα ωραιότερα beauty looks όλων των εποχών (μέρος α’)

Η απονομή των βραβείων Oscar πλησιάζει και εμείς θα ξενυχτήσουμε στις οθόνες μας για να δούμε τις ωραιότερες και πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της χρονιάς. Γιατί πάντα αυτό συμβαίνει. Οι stars προετοιμάζονται εδώ και πολύ καιρό για τη συγκεκριμένη βραδιά είτε είναι υποψήφιες είτε όχι. Γνωρίζουν ότι είναι η σημαντικότερη απονομή όλων και οι φωτογραφίες τους θα αρχειοθετηθούν ώστε να χρησιμοποιούνται κάθε φορά που γίνεται αναδρομή ή αναφορά στα βραβεία. Και το σίγουρο είναι ότι θέλουν να

μπουν στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες ή εκείνες με το ωραιότερο beauty look.

Οι celebrity make up artists και hairstyists έχουν ήδη κάνει τις πρόβες τους στα διάσημα πρόσωπα και κεφάλια ώστε να είναι όλα τέλεια την ερχόμενη Κυριακή. Μιας και είμαστε τόσο κοντά, είναι μια καλή αφορμή να θυμηθούμε τα ωραιότερα beauty looks όλων των εποχών. Ή τουλάχιστον μερικά από αυτά:

Vivien Leigh 1940: Παρέλαβε το Oscar για την ταινία “Όσα Παίρνει ο Άνεμος” με τα ωραιότερα μαλλιά ever.

Lauren Bacall 1952: Τη βραδιά που ο σύζυγος της πήρε το Oscar η ίδια είχε το εμβληματικό 50’s glamour look. Τα κοντά μαλλιά της είχαν κυματισμούς που δημιουργούσαν την τέλεια κορνίζα για το υπέροχο πρόσωπο της.

Audrey Hepburn 1954: Η πιο κομψή παρουσία όλων των εποχών όταν κέρδισε το Oscar α’ γυναικείου ρόλου για την ταινία Roman Holiday είχε τις εμβληματικές κοντές αφέλειες και φυσικά φορούσε Hubert de Givenchy.

Grace Κelly 1955: Το κλειδί του beauty look της μετέπειτα πριγκίπισσας του Monaco ήταν ένα: είχε πάντα το ίδιο make up. Μια λεπτή γραμμή στο πάνω βλέφαρο και κοραλί κραγιόν στα χείλη. Στην συγκεκριμένη εμφάνιση φόρεσε ένα τριαντάφυλλο στα μαλλιά που πήrε τελευταία στιγμή από το ξενοδοχείο.

Barbra Streisand 1969: Το look που αντέγραψαν όλες οι γυναίκες τη συγκεκριμένη δεκαετία. Κλασικό bob με αφέλειες και cat eye look.

Elizabeth Taylor 1970: Όλα είχαν να κάνουν με τα βιολετί μάτια της. Το φόρεμα, η σκιά ακόμη και ο φιόγκος στα μαλλιά της.

Ali MacGrow 1971: Ήταν η εποχή που οι ηθοποιοί επέλεγαν μόνες τι θα φορέσουν στην απονομή. Ίσως να μην υπήρχαν καν make up artist ή hairstylist. Ακόμη κι έτσι η πρωταγωνίστρια του Love Story ήταν υπέροχη.

Lauren Hutton 1975: Συνδύαζε πάντα την απλότητα με την κομψότητα και δεν άλλαξε ποτέ το μήκος στα μαλλιά της το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends φέτος. Επίσης υπήρξε μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες ever και αυτός είναι ο λόγος που υιοθετούσε ακόμη και στις πιο επίσημες εμφανίσεις το nude make up look.

Farrah Fawcett 1978: Το είδωλο και η γυναίκα που έμεινε στην ιστορία για τα φιλαριστά μαλλιά της. Στη συγκεκριμένη εμφάνιση μαλλιά, μακιγιάζ και φόρεμα έχουν την ίδια απόχρωση. Η αποθέωση της μονοχρωμίας πολύ πριν γίνει trend.

Cher 1980: Το αξεσουάρ στα μαλλιά της το θυμούνται οι πάντες. Μόνο η Cher θα μπορούσε να υποστηρίξει το συγκεκριμένο look.

Daryl Hannah 1988: Οι πιο sexy κυματισμοί στο Hollywood. Θύμιζε την Veronica Lake και ήταν αναμφισβήτητα η ωραιότερη εμφάνιση της.

Kim Basinger 1990: Το sex symbol των 80’s υιοθέτησε το hair look της δεκαετίας που την σημάδευσε και φόρεσε στα χείλη την κόκκινη απόχρωση που της ταιριάζει όσο καμία άλλη.

Gwyneth Paltrow 1996: Την περίοδο που ήταν αρραβωνιασμένη με τον Brad Pitt και έκανε πρόβα νυφικού προφανώς, με μόνη παρατυπία τα πολύ απλά ισιωμένα μαλλιά, δείγμα του μίνιμαλ look που επικρατούσε τη συγκεκριμένη χρονιά.

Nicole Kidman 1997: Κλασικός κότσος και σκούρο κραγιόν. Από τότε αγαπούσε τα κλασικά looks.

Διαβάστε ακόμη:

H Chiara Ferragni ετοιμάζει μια νέα συλλογή ακολουθώντας το παράδειγμα της Victoria Beckham

H Kylie Jenner λανσάρει ένα 90’s grunge trend που είχατε υιοθετήσει κι εσείς

Keywords
Τυχαία Θέματα