Η Βίκυ Καγιά με μποτάκια των 908 €!

SHOWBIZΗ Βίκυ Καγιά με μποτάκια των 908 €!Τετάρτη, Φεβρουάριος 20, 2019 - 14:51

❱❱ Η παρουσιάστρια του Star προκαλεί μοστράροντας τα καινούργια παπούτσια από δέρμα πύθωνα

Οχι στα παλιά της, αλλά στα ολοκαίνουργια παπούτσια της, που κοστίζουν 908 ευρώ (!), έχει γράψει η Βίκυ Καγιά την οικονομική κρίση και την ανέχεια που μαστίζει την Ελλάδα.

Η

παρουσιάστρια του Star -και σταρ η ίδια, βεβαίως- μέσα από το... ροζ συννεφάκι όπου ζει μόστραρε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από την καθημερινή εκπομπή της που αφορά το shopping, στην οποία φοράει τα νέα snakeskin ankle boots του οίκου Isabel Marant, αξίας 1.025 δολαρίων ή, αλλιώς, 908,84 ευρώ.

Πρόκειται για ένα absolutely fashion ζευγάρι χαμηλά μποτάκια, φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από δέρμα πύθωνα (WWF, ακούς;) και αποτελούν την πρόταση της Γαλλίδας σχεδιάστριας και απόλυτη τάση της μόδας για τη σεζόν. Αυτά στη Νέα Υόρκη, γιατί στην Ψωροκώσταινα, όπου ο βασικός μισθός είναι πολύ μικρότερος από τα 908 ευρώ που κοστίζουν τα συγκεκριμένα μποτάκια, τέτοιες κινήσεις και «προτάσεις» στις followers που την ακολουθούν χαρακτηρίζονται επιεικώς προκλητικές.

Αν η κυρία Καγιά τα έχει και τα διαθέτει για παπούτσια, με γεια της, με χαρά της! Η επίδειξη στα social media όμως και με tag την ίδια τη Γαλλίδα σχεδιάστρια πάει κομματάκι πολύ... Δεν νομίζετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα