Νίκος Πολυδερόπουλος: Δεν φαντάζεστε πώς αντέδρασε τηλεθεάτρια του “Τατουάζ” όταν τον συνάντησε!

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της επαγγελματικής του πορείας, καθώς αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στο “Τατουάζ”, αλλά και στη θεατρική παράσταση “Toc Toc”.

Ο γοητευτικός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαρία Κοκολάκη και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ένα απίθανο περιστατικό που συνέβη στην παράσταση που πρωταγωνιστεί: “Επειδή ήρθα τελευταία στιγμή στην παράσταση στην αρχή μου λέγανε τα λόγια από το ακουστικό. Στο πρώτο μέρος ψιλοβγήκε, στο δεύτερο κόπηκε το ακουστικό και προσπαθούσα να λέω πάνω κάτω αυτά

που άκουγα. Ο κόσμος δεν κατάλαβε, αλλά εμείς πάνω διαλυθήκαμε στα γέλια, αλλά βγήκε”.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν γνώριζε ότι θα αντικαταστήσει τον Ευθύμη Ζησάκη στο “Toc Toc”: “Δεν ήμουν ενημερωμένος εγώ για αντικατάσταση. Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι φίλος μου και μου είπε: “θέλω να έρθεις να κάνεις τον ρόλο”! Όταν ήρθα μου είπε ότι ήταν να κάνει κάποιος άλλος τον ρόλο, αν μπορείς να συνεχίσουμε. Λέω φυσικά”!

Όπως είναι γνωστό, στη σειρά του Alpha υποδύεται έναν δολοφόνο. Ο ρόλος του φαίνεται πως επηρέασε τους τηλεθεατές, καθώς αποκάλυψε: “Μια κυρία με είχε δει σε ένα supermarket και της πέσανε τα πράγματα κάτω επειδή τρόμαξε. Η γειτόνισσα μου λέει στην κόρη της “αν δεν μαζευτείς, θα φωνάξω τον “Ορφέα”!

Όσο για το τέλος του Τατουάζ, ανέφερε: “Θα σταματήσει το Τατουάζ, αυτοί που έπρεπε να αποφασίσουν αποφασίσανε και φαντάζομαι ότι είναι για το καλύτερο. Δεν θα είμαι σ’ αυτό που θα κάνει ο Ανδρέας Γεωργίου. Με τον Ανδρέα συνεργαζόμαστε τέσσερα χρόνια”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

“Είναι πανέξυπνη γιατί προκαλεί φήμες. Πρόταση για το Survivor η Σπυροπούλου δεν έχει δεχτεί”!

Keywords
Τυχαία Θέματα