Βραβεία Όσκαρ: Τα ωραιότερα beauty looks όλων των εποχών (μέρος β’)

H απονομή των βραβείων Oscar είναι η σημαντικότερη γιορτή του κινηματογράφου και αναμφισβήτητα η πιο glamorous βραδιά του Hollywood. Ότι φορέσουν οι stars αλλά και το make up ή το hairstyle θα συζητηθεί και θα κριθεί. Και κάποια από αυτά θα μείνουν στην ιστορία. Αρχειοθετούνται τα πάντα με αποτέλεσμα να βγαίνουν κάθε χρονιά οι φωτογραφίες στην επιφάνεια

ώστε να υπάρξει σύγκριση.

Οι stars κάνουν τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις είτε είναι υποψήφιες είτε όχι. Γνωρίζουν ότι όταν πατήσουν το πόδι τους στο κόκκινο χαλί το στιγμιότυπο θα καταγραφεί και ίσως γράψει ιστορία. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το αξεσουάρ της Cher; Κανείς. Αυτό λοιπόν είναι το ζητούμενο. Αρχικά να κρατήσουν το πολυπόθητο αγαλματάκι στα χέρια τους και να ευχαριστήσουν τους γονείς, συζύγους, παιδιά και Θεό και στη συνέχεια να ξεχωρίσουν με την εμφάνιση τους.

Με αφορμή λοιπόν την απονομή των 91ων βραβείων Oscar ας θυμηθούμε τα ωραιότερα beauty looks όλων των εποχών:

Julia Roberts 2001: Με ένα σινιόν που ο hairstylist δημιούργησε σε 40 μόλις λεπτά η star έκανε μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις της ever.

Charlize Theron 2004: Τόσο το φόρεμα όσο και το χτένισμα της ήταν εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’20. Κέρδισε το Oscar έχοντας μια super glam εμφάνιση που θύμιζε λιγάκι την Gene Harlow.

Natalie Portman 2005: Το αξεσουάρ στα μαλλιά της αναβάθμισε τον απλό κότσο. Η αλήθεια είναι ότι είχε σκοπό να τα στολίσει με ένα κόσμημα που ξέχασε να πάρει μαζί της.

Michelle Williams 2006: Το λαμπερό κόκκινο κραγιόν τράβηξε τα βλέμματα και ταίριαξε απόλυτα με τον χαμηλό κότσο στο πλάι.

Halle Berry 2011: Το cat eye, η shimmer σκιά και η παστέλ απόχρωση στα χείλη δημιούργησαν ένα γοητευτικό και chic look.

Jennifer Lawrence 2013: Smokey eyes και χαμηλός κότσος δημιούργησαν ένα look που την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα.

Lupita Nyong’o 2014: Το έντονο κοραλί κραγιόν και το smoky eyes look έγιναν trend καθώς επίσης και το headband.

Margot Robbie 2015: Η χωρίστρα στην άκρη και το ματ κόκκινο κραγιόν της, συζητήθηκαν πολύ. Δίκαια αφού ήταν ένα από τα ωραιότερα και πιο sexy looks της βραδιάς και όχι μόνο.

Rooney Mara 2016: Τη βραδιά που όλες οι υπόλοιπες εμφανίστηκαν με σινιόν και κυματιστά μαλλιά εκείνη δημιούργησε ένα sleek κότσο. Αναμφισβήτητα έκανε τη διαφορά.

Emma Stone 2017: Μας έκανε να λατρέψουμε τη μονοχρωμία. Μαλλιά, μάτια και χείλη είχαν τις ίδιες αποχρώσεις. Δεν είναι τυχαία beauty icon και η αγαπημένη μας όλων.

Taylor Hill 2018: Έντονο cat eye, κοραλί κραγιόν ασορτί με το φόρεμα της και μαλλιά που θυμίζουν την Audrey Hepburn.

Διαβάστε ακόμη:

Μια it-bag για το κραγιόν σας μόνο

H Chiara Ferragni ετοιμάζει μια νέα συλλογή ακολουθώντας το παράδειγμα της Victoria Beckham

Keywords
Τυχαία Θέματα