“Είναι πανέξυπνη γιατί προκαλεί φήμες. Πρόταση για το Survivor η Σπυροπούλου δεν έχει δεχτεί”!

Το μεσημέρι της Τρίτης (19/02) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Για την Παρέα”. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δημοσίευματα που τη θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση για να μπει στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία.

Χωρίς να θέλει να αποκαλύψει εάν δέχτηκε επίσημα κάποια πρόταση, είπε στον Νίκο Μουτσινά: “Μου είπαν ότι ψάχνεις συμπαρουσιάστρια και είχα δύο προτάσεις,

μία για το Survivor, μία για εδώ. Αν με ρωτούσες αν θα πήγαινα θα σου απαντούσα «όχι». Άρα τι να σου απαντήσω στο αν θα ξαναπήγαινα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν θέλω να αναιρώ τον εαυτό μου, οπότε δεν θέλω να πω «όχι» ή «ναι» γιατί η ζωή μας μας διαψεύδει. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, ήταν δωρεάν ψυχοθεραπεία, δωρεάν δίαιτα, μαύρισμα τροπικό. Με έβλεπες τον πρώτο μήνα και τον τελευταίο αγνώριστη. Το επίπεδο το περσινό ήταν μεν υψηλό, αλλά δεν ήταν το άπιαστο. Το φετινό νομίζω ότι αν πάω θα γελάμε περισσότερο.”!

Απόσπασμα της συνέντευξης της προβλήθηκε στο Πρω1νό και η Αφροδίτη Γραμμέλη, έσπευσε να τονίσει πως η παρουσιάστρια δεν δέχτηκε πρόταση για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα, εξήγησε και τον λόγο!

“Πάντως, είναι πανέξυπνη γιατί προκαλεί φήμες με πολύ ωραίο τρόπο, με μοναδική μαεστρία. Πρόταση για το Survivor η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει δεχτεί. Γιατί, είναι η αλήθεια. Μα δεν είναι ότι δεν την θέλουν ή δεν την αγαπάνε. Είναι ότι επειδή είναι αθλητικό μπαίνουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν τις δυνάμεις να αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους πρωταθλητές στην Τουρκία. Το Survivor φέτος δεν είναι αυτό το στυλ, να μπορεί να μπει η Κωνσταντίνα ή μια κοπέλα παρουσιάστρια ή τραγουδίστρια, γιατί δεν έχει τις δυνάμεις να αντιμετωπίσει πρωταθλητές. Γι’ αυτό μπαίνει η Κατερίνα Δαλάκα και θα μπει και ένας ποδοσφαιριστής.”, ξεκαθάρισε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Σκάνδαλο! Ο Tristan Thompson απάτησε την Khloe Kardashian με την κολλητή της Kylie Jenner;

Keywords
Τυχαία Θέματα