Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η πρωτότοκη κόρη της έγινε επτά ετών! Φωτογραφίες από το αποκριάτικο πάρτι

Πολύ σημαντική ήταν η χθεσινή ημέρα για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον σύζυγό της, Φώτη Μπενάρντο, καθώς η πρωτότοκη κόρη τους είχε γενέθλια! Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια, φέρνοντας στον κόσμο δύο παιδιά, τη Λυδία και την Ηλέκτρα.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

και ο Φώτης Μπενάρντο αφιέρωσαν την ημέρα στην κόρη τους, διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι για τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους.  Τα παιδιά φόρεσαν τις στολές τους, μιας και βρισκόμαστε στην καρδιά των «Αποκριών», χόρεψαν, έπαιξαν και διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσεως.

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media μερικές φωτογραφίες από το πάρτι, δίνοντάς μας μια γεύση από τα πώς τα πέρασαν. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απέφυγε να μεταμφιεστεί, όμως το χαμόγελο δεν έφυγε στιγμή από τα χείλη της.

Όσον αφορά στην τούρτα; Ήταν η αγαπημένη παιδική ηρωίδα Ladybug.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou)

«Πέρασαν επτά χρόνια από εκείνη την ημέρα που φώναξα με όση δύναμη είχα “αγάπη μου” μόλις την αντικρυσα πρώτη φορά… Η Λυδία μου, το όνειρο που έγινε πραγματικότητα, το καμάρι μου, η καλύτερη μου φίλη επίσημα πια…

Και κάθε χρόνο είναι όλοι εκεί για να γιορτάσουν αυτό το μικρό θαύμα… Σας ευχαριστώ όσους ήσασταν εκεί και βάλατε τόση αγάπη στο τραγούδι της…», έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Θύμα διάρρηξης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας: Του έσπασαν το αυτοκίνητο

 Χριστίνα Σάλτη: Κυκλοφόρησε το music video για το πολυσυζητημένο τραγούδι «Παράλληλη αγάπη»

 Ιωάννα Τούνη: Η αποστομωτική απάντηση σε followers – «Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε»

Keywords
Τυχαία Θέματα