Χριστίνα Σάλτη: Κυκλοφόρησε το music video για το πολυσυζητημένο τραγούδι «Παράλληλη αγάπη»

Η Χριστίνα Σάλτη, μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες, φέρνει στο σήμερα το «Παράλληλη Αγάπη», μία από τις μεγάλες επιτυχίες των ‘90s και μας «μαγεύει»!

Με την εξαιρετική φωνή της, η Χριστίνα Σάλτη ερμηνεύει το δυνατό ζεϊμπέκικο, σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Σμαρούλας Μαραγκουδάκη, που κυκλοφόρησε το 1999 από την Άντζυ Σαμίου και παραμένει ένα από τα διαχρονικά και πολυαγαπημένα λαϊκά τραγούδια.

Το «Παράλληλη Αγάπη», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, έχει ήδη γοητεύσει το κοινό μέσω των social

media της Χριστίνας Σάλτη, η οποία τώρα μας το παρουσιάζει και μέσα από ένα ατμοσφαιρικό music video.

Όσον αφορά στην «κόντρα» που φέρεται να υπάρχει με την Ανδρομάχη – η οποία επίσης ερμηνεύει το συγκεκριμένο κομμάτι σε ένα medley που έχει κυκλοφορήσει – η Χριστίνα Σάλτη ξεκαθάρισε σε συνέντευξή της στο «Breakfast@star»:

«Δεν είμαι σε καμία αντιπαράθεση με τη συνάδελφό μου. Τη γνωρίζω την Ανδρομάχη και έχουμε δουλέψει μαζί. Καλά έκανε και έβγαλε το κομμάτι στο medley, εμένα δεν με πειράζει. Εγώ δεν κρίνω, η Ανδρομάχη θα δει πώς θα της βγει όλο αυτό. Δεν έχω καμία εμπάθεια.

Σίγουρα θα συγκρίνει ο κόσμος ποια το έχει τραγουδήσει καλύτερα. Εγώ ξέρω πώς το έχω πει, δεν με ενοχλεί. Ξέρω ότι θα συγκριθώ ακόμα και με την Άντζυ Σαμίου, που το είπε πρώτη και είναι μία τεράστια τραγουδίστρια. Κάθε καλλιτέχνης έχει τη δική του προσωπικότητα, το δικό του ηχόχρωμα».

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Τούνη: Η αποστομωτική απάντηση σε followers – «Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε»

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αχώριστη από τον γιο της! Η νέα έξοδός τους

 Marie Chantal: Συγκινεί το «αντίο» της στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο 40 ημέρες από τον θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα