Marie Chantal: Συγκινεί το «αντίο» της στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο 40 ημέρες από τον θάνατό του

Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος «έφυγε» από τη ζωή, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στην οικογένειά του αλλά και στα βασιλικά μέλη της Ευρώπης. Ο ίδιος απεβίωσε στις 10 Ιανουαρίου σε ηλικία 82 ετών στο ιδιωτικό νοσοκομείο που νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιανουαρίου και πλήθος κόσμου από διάφορες χώρες κατέφτασε στην Ελλάδα

για να παραστεί στο τελευταίο «αντίο» και να τιμήσει τη μνήμη του. Το Σάββατο 18/2 τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών το 40ημερο μνημόσυνο, ενώ την Κυριακή 19/2 έγινε τρισάγιο στον τάφο στο Τατόι.

Το πρωί της Δευτέρας 20/2 η Marie Chantal έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά τον θάνατο του πεθερού της. Η ίδια θέλησε να αποχαιρετήσει τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο με τον δικό της ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie- Chantal G (@mariechantal22)

Ειδικότερα, η Marie Chantal δημοσίευσε μια φωτογραφία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με τη σύζυγό του, Άννα Μαρία, από μια ξέγνοιαστη στιγμή του παρελθόντος.

«Χθες συμπληρώθηκαν 40 μέρες από τότε που μας έφυγες. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας και δεν θα ξεχαστείς ποτέ», έγραψε η Marie Chantal στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Συνελήφθη η Super Κική: «Μετά από τόσα χρόνια να ξανακοιμηθώ στα κρατητήρια»

 Κάτια Δανδουλάκη: «Ήταν παταγώδης αποτυχία, βγάλαμε τη σεζόν με 5 θεατές»

 Εριέττα Κούρκουλου: Η throwback φωτογραφία σε προχωρημένη εγκυμοσύνη από εξωτικό προορισμό

Keywords
Τυχαία Θέματα