6 γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν τα στιλιστικά tricks που εμπιστεύονται

Ποιες τάσεις εμπιστεύονται οι πιο στιλάτες Ελληνίδες στην καθημερινότητά τους; Συγκεντρώσαμε 6 looks που θα σε εμπνεύσουν πολύ γιατί είναι απλά και stylish και μπορείς εύκολα να τα αντιγράψεις με ρούχα που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου.

Η Eλένη Πετρουλάκη ποντάρει σε ένα total neutral look και αποδεικνύει πως αυτά τα χρώματα τα αγαπάμε πολύ αυτή τη σεζόν και θα τα φορέσουμε ακόμα περισσότερο και την άνοιξη. Η γνωστή γυμνάστρια και επιχειρηματίας επιλέγει λευκό τζιν

και το ταιριάζει με μπεζ τοπ, κρεμ jacket και sneakers σε παρόμοιο τόνο.

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι μια σχεδιάστρια που εκτιμάει ιδιαίτερα τη μίνιμαλ μόδα και την ακολουθεί τόσο στα σχέδιά της όσο και στις προσωπικές της στιγμές. Η ίδια συνδυάζει, σε αυτό το στιγμιότυπο, το off-white παντελόνι της με greige ζιβάγκο και παλτό στην ίδια απόχρωση με το παντελόνι της.

Η Σάσα Σταμάτη αγαπάει τα mom jeans και πολύ καλά κάνει! Η γνωστή παρουσιάστρια συνδυάζει το τζιν της με τοπ Chiara Ferragni, puffer jacket σε κουφετί απόχρωση και ασορτί καπέλο.

Η Εριέττα Κούρκουλου επιλέγει total black look και ολοκληρώνει το outfit με το πιο ωραίο ροδακινί puffer jacket.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή φοράει το skinny τζιν της με πουλόβερ σε παλ τόνους και μαύρο παλτό, ενώ προσθέτει στο σύνολο μποτάκια και διακριτικά αξεσουάρ.

Η Ελένη Μενεγάκη πήγε στα γενέθλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου και φόρεσε το μαύρο σύνολό της με πράσινο ζιβάγκο και μαύρες μπότες. Οι slouch μπότες της παρουσιάστριας είναι στη λίστα με τα hot trends του χειμώνα που θα φορέσουμε πολύ και τον επόμενο χειμώνα.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Διαβάστε περισσότερα:

Δερμάτινο Crop Jacket: 5 τρόποι για να το φορέσεις- Η πιο γνωστή Tik Toker μας δείχνει τον τρόπο

Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα