ΑΥΤΑ είναι τα ζώδια που τσακώνονται μεταξύ τους σαν τον σκύλο με τη γάτα

Ποια ζώδια τσακώνονται συνεχώς μεταξύ τους σαν τον σκύλο με τη γάτα; Σήμερα αναλύουμε τους 3 συνδυασμούς που μπορεί να αγαπιούνται αλλά τους αρέσει να τρώγονται.

Λέων VS Υδροχόος

Όσο παθιασμένοι είναι μεταξύ τους τόσο εκρηκτικοί μπορεί να γίνουν στη σχέση τους. Οι Υδροχόοι θέλουν την ανεξαρτησία τους και οι Λέοντες έχουν αρχηγικές τάσεις. Αυτή η διαφορετικότητά τους δημιουργεί πολλά προβλήματα στη σχέση μεταξύ τους όπως επίσης και ο έντονος χαρακτήρας τους και ο εγωισμός τους.

Κριός
VS Ταύρος

Το μόνο κοινό πράγμα που έχουν αυτά τα δύο ζώδια μεταξύ τους είναι το πόσο θέλουν να δημιουργούν διαμάχες ο ένας με τον άλλον. Και τα δύο αυτά ζώδια είναι ξεροκέφαλα και δεν μπορούν ποτέ και για κανένα λόγο να συμβιβαστούν και να υποχωρήσουν. Οι Δίδυμοι είναι απρόβλεπτοι και από την άλλη μεριά οι Παρθένοι θέλουν τα πάντα να είναι προγραμματισμένα και σε τάξη. Αυτό δημιουργεί εντάσεις μεταξύ τους και προβλήματα.

Σκορπιός VS Κριός

Και τα δύο αυτά ζώδια κυβερνώνται από τον πλανήτη Άρη και έχουν πάρα πολλές ομοιότητες μεταξύ τους. Όλη αυτή η ταυτοποίηση δημιουργεί πολλά προβλήματα στη σχέση τους με αποτέλεσμα να μπλέκουν συνεχώς σε διαμάχες χωρίς τελειωμό.

Διαβάστε περισσότερα:

Παρθένος-Ιχθύς: Δεν φαντάζεσαι σε ποιον θα αρέσει αυτή η σχέση!

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων δεν θα χωρίσουν ποτέ και για κανένα λόγο;

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό

Keywords
Τυχαία Θέματα