Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αχώριστη από τον γιο της! Η νέα έξοδός τους

Αχώριστη από τον 1,5 μηνών γιο της είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η γνωστή παρουσιάστρια εδώ και κάποιο διάστημα έχει δει τη ζωή της να αλλάζει ριζικά με αποκορύφωμα τον τελευταίο μήνα, που έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έγιναν γονείς στις 3 Ιανουαρίου του 2023, συνεπώς αυτή η χρονιά είναι ήδη πολύ ξεχωριστή για το ζευγάρι.

Η παρουσιάστρια έχει κάνει ένα βήμα πίσω από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και έχει αφοσιωθεί στο μωρό της, που αυτή την περίοδο της ζωής του την έχει απεριόριστη ανάγκη.

Με

αφορμή τη σημερινή ηλιόλουστη ημέρα μαμά και γιος αποφάσισαν να βγουν μια βόλτα στο πάρκο, κάνοντας έτσι ένα μικρό διάλειμμα από τους γνώριμους ρυθμούς τους. Την αποκάλυψη έκανε η γλυκιά μανούλα, ανεβάζοντας στο προφίλ της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την έξοδό τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Η παρουσιάστρια πόζαρε χαμογελαστή στον φακό, κρατώντας το καρότσι του μωρού της, αποφεύγοντας να μας δείξει εκείνο, μιας και έχουν αποφασίσει με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να το προστατέψουν από τη δημοσιότητα.

Μέσα σε λίγα λεπτά η δημοσίευση γέμισε από likes και σχόλια των διαδικτυακών φίλων της. «Εγώ και η μαϊμού μου», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Marie Chantal: Συγκινεί το «αντίο» της στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο 40 ημέρες από τον θάνατό του

 Συνελήφθη η Super Κική: «Μετά από τόσα χρόνια να ξανακοιμηθώ στα κρατητήρια»

 Κάτια Δανδουλάκη: «Ήταν παταγώδης αποτυχία, βγάλαμε τη σεζόν με 5 θεατές»

Keywords
Τυχαία Θέματα