Ονειρεύεστε σφιχτό σώμα χωρίς χαλάρωση; Η Θεανώ Μπέλλα σας αποκαλύπτει το μυστικό της!

Μπορεί τώρα να μένετε σπίτι αλλά το Καλοκαίρι δεν αργεί. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να φροντίσετε το σώμα σας ειδικά αν έχετε παρατηρήσει σημεία που έχουν ξεκινήσει να χαλαρώνουν.

Τι εννοούμε με αυτό; Μα φυσικά να προσέξετε τη διατροφή σας αλλά και να κάνετε απλές ασκήσεις ή να περπατάτε τώρα που έχετε χρόνο.

Επίσης το πρώτο πράγμα που πρέπει να φροντίσετε όταν βγείτε

και πάλι είναι να καταπολεμήσετε τη χαλάρωση δραστικά.

Υπάρχει όμως κάποια αποτελεσματική λύση; Ναι, υπάρχει. Η Θεανώ Μπέλλα αποκαλύπτει τον ιδανικό τρόπο για να αντιμετωπίσετε τη χαλάρωση. 

Οι ιστοί τονώνονται κυρίως με την κίνηση, τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή. «Αν δεν μπορείτε να γυμναστείτε εντατικά, βοηθάνε το περπάτημα και το κολύμπι, συνδυασμένα με διατροφή πλούσια σε ω λιπαρά (ελαιόλαδο, ψάρια), ιχνοστοιχεία και βιταμίνες Α και C (π.χ., καρότο, πορτοκάλι) και άφθονο νερό» συνιστά η Θεανώ Μπέλλα.

Η χαλάρωση ιστών («πεσμένο δέρμα») προέρχεται πάντα από βαθύτερες αιτίες: κακός ύπνος και άγχος επί μεγάλο διάστημα, αλλά και ορμονικές διαταραχές ή ασθένειες. «Η επαναφορά του απαιτεί εξειδικευμένες ιστοτονωτικές και ιστοσυσφιγκτικές μεθόδους επί αρκετό διάστημα, αλλά τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται γρήγορα.

Η No 1 συνιστώμενη μέθοδος σύσφιγξης είναι το σπα. Στο νερό προστίθενται πάντα επιλεγμένα ιστοτονωτικά αιθέρια έλαια, όπως μέντας, δενδρολιβάνου και κυπαρισσέλαιο. Μετά την αρχική επίδραση των αιθέριων γίνεται υδρομασάζ (πάντοτε με τα αιθέρια έλαια), όπου ο συνδετικός ιστός δέχεται την πρώτη αποφασιστική ιστοσυσφιγκτική δράση. Μετά την έξοδο από το νερό, το δέρμα είναι ήδη αρκετά σφριγηλό», εξηγεί η Θεανώ, τονίζοντας πως οι επισκέψεις σε σπα θα πρέπει να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για καλύτερο αποτέλεσμα.

Η εξειδικευμένη ιστοτονωτική μέθοδος που θα επιλεχθεί εξαρτάται από τη “στρατηγική” της αισθητικού για να καταπολεμήσει τη χαλάρωση. «Μία από τις πλέον δραστικές είναι το micro-peeling με πολύ λεπτούς κόκκους ειδικών αλάτων. Αυτοί οι λεπτότατοι κόκκοι με ειδικό μασάζ ασκούν μεγάλη ιστοτονωτική και ιστοσυσφιγκτική δράση. Το μασάζ στο χαλαρωμένο δέρμα πρέπει να είναι πάντοτε απαλό, δηλαδή λεμφικό, διότι το δυνατό μασάζ χαλαρώνει ακόμη πιο πολύ το δέρμα», εξηγεί.

Ο συνδυασμός spa και λεμφικού μασάζ μαζί με κάποιο εξειδικευμένο ιστοτονωτικό προϊόν μπορούν να έχουν μαγικά αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη:

Αποτρίχωση στο σπίτι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

H Estee Lauder Companies ανοίγει και πάλι το εργοστάσιό της στη Νέα Υόρκη για να παράγει αντισηπτικά χεριών

Keywords
Τυχαία Θέματα