Εξαφανίστε το πρήξιμο κάτω από τα μάτια με το πιο εύκολο trick (video)

Τον τελευταίο καιρό είστε ιδιαίτερα στρεσαρισμένες και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δεν είναι και λίγο αυτό που όλοι περνάμε. Κάποιες από εσάς δεν πηγαίνετε πλέον στο γραφείο αλλά δουλεύετε από το σπίτι. Οι υπόλοιπες προσπαθείτε να βρείτε δημιουργικούς τρόπους ώστε να γίνει ευκολότερη η παραμονή στο σπίτι.

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να σας προτείνουμε όλα όσα μπορείτε να κάνετε τώρα που έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας. Και είναι πολλά. Από την τακτοποίηση του νεσεσέρ αλλά και των ντουλαπιών μέχρι

DIY μάσκες για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Πως να κάνετε μόνες σας μανικιούρ, πεντικιούρ αλλά και να μάθετε να βάφετε τα μαλλιά σας.

Επίσης μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τυχόν ατέλειες στην επιδερμίδα όπως για παράδειγμα ξηρότητα, λιπαρότητα ή πανάδες και κηλίδες.

Ή να μάθετε να εξαφανίζετε το πρήξιμο κάτω από τα μάτια που σας ταλαιπωρεί καιρό τώρα. Συνήθως δημιουργείται από κούραση, αϋπνία, άγχος ή κακή διατροφή. Η λύση είναι πανεύκολη και θα σας πάρει λίγα μόλις λεπτά.

Πρόκειται για το παλιό, καλό και κλασικό trick με το παγάκι.

Τι πρέπει να κάνετε: Παίρνετε ένα παγάκι, το τυλίγετε σε μια μικρή πετσέτα και πιέζετε απαλά το σημείο κάτω από τα μάτια όπου έχει κάνει την εμφάνιση του το πρήξιμο. Το αποτέλεσμα είναι ορατό απευθείας.

Στη συνέχεια απλώστε την ενυδατική κρέμα ματιών σας και προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

Δείτε στο video που ακολουθεί τι ακριβώς πρέπει να κάνετε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beauty Hacks (@beautyhacks) στις 30 Ιαν, 2020 στις 12:00 μμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Έχετε ημιμόνιμο ή τζελ; Δείτε το πανέξυπνο trick των nail artists για να το διορθώσετε τώρα που μακραίνουν τα νύχια

BB cream: Το προϊόν που θα αντικαταστήσει το φον ντε τεν τους επόμενους μήνες

Keywords
Τυχαία Θέματα