Ο hairstylist της Jennifer Lopez αποκάλυψε το προϊόν που χρησιμοποιεί για να καλύψει τα λευκά στη ρίζα της

Τη Jennifer Lopez τη λατρεύουμε και σας το έχουμε πει πολλές φορές. Είναι η Λατίνα της καρδιάς μας και το αγαπημένο μας beauty icon. Στο πλάι της είναι οι διασημότεροι beauty experts που ευθύνονται για το εμβληματικό της look που αντιγράφουν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο

ενώ εμπνέει και τις celebritities. Ειδικά τα μαλλιά της. Ναι, ο Chris Appleton, προσωπικός της hairstylist, τοποθετεί extensions στην Lopez με αποτέλεσμα το hairstyle να είναι ονειρεμένο σε κάθε της εμφάνιση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 13 Ιαν, 2020 στις 7:11 μμ PST

Επίσης δημιουργεί απίθανους κότσους που γίνονται θέμα συζήτησης. Ο Appleton, είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media και τον προσωπικό τους λογαριασμό  στο Instagram ακολουθούν 1,2 εκατομμύρια θαυμαστές του. Κι εκείνος, με τη σειρά του, φροντίζει πολύ συχνά να ανεβάσει φωτογραφίες με τις διάσημες πελάτισσες του μεταξύ των οποίων, εκτός από την JLo είναι και η Kim Kardashian. 

Οι συμβουλές του είναι πολύτιμες και ειδικά η τελευταία είναι μία από τις πιο χρήσιμες. Ο Appleton αρχικά αποκάλυψε πως και η Lopez έχει λευκά μαλλιά. Φυσικό μεν αλλά για λίγο πιστέψαμε πως η συγκεκριμένη δεν είναι μια συνηθισμένη πενηντάρα. Τελικά κάναμε λάθος. Και στη συνέχεια μαρτύρησε το προϊόν που χρησιμοποιεί για να τα καλύψει όταν δεν έχει προλάβει να της τα βάψει. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 11 Οκτ, 2019 στις 9:34 πμ PDT

Ο celebrity hairstylist λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία με την αγαπημένη του star όπου τον δείχνει να καλύπτει τα λευκά στην ρίζα της και μάλιστα με το αγαπημένο του προϊόν. Πρόκειται για το Color Wow Root Cover Up. Ένα προϊόν σε μορφή πούδρας  για τα μαλλιά που ο Appleton έχει πάντα μαζί του.

Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει πως υπάρχουν δύο τρόποι χρήσης. Αρχικά απλώνοντας κατευθείαν στα λευκά. Ο δεύτερος τρόπος ειδικά αν εφαρμοστεί σε ξανθά μαλλιά είναι να χρησιμοποιήσετε dry shampoo και στη συνέχεια το Color Wow Root Cover Up έτσι ώστε να μην είναι έντονη η διαφορά.

Φυσικά μπορείτε να βρείτε το Color Wow Root Cover Up στα e-shops. Θα περιμένετε μερικές μέρες μέχρι να το παραλάβετε αλλά αξίζει τον κόπο.

Διαβάστε ακόμη:

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να περιποιηθείτε το pedicure αλλά και να αποφύγετε μια συνήθεια που ξεκινά την Άνοιξη συνήθως

H Pink έκοψε τα μαλλιά της μόνη στο σπίτι και σας ικετεύουμε να μην την αντιγράψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα