Όλα όσα πρέπει να κάνεις αν νιώθεις αυτή τη στιγμή αναστατωμένη για τη σχέση σου

Η Lisa Olivera είναι θεραπεύτρια και συγγραφέας και αποκαλύπτει ποιες πρώτες κινήσεις πρέπει να κάνεις αν νιώθεις αναστατωμένη στη σχέση σου ή αν έχεις τσακωθεί με τον αγαπημένο σου.

#1. Κάνε κάτι που δεν χρειάζεται σκέψη.  Ξεκίνα ένα χόμπι, όπως είναι ο χορός, ή ξεκίνα τρέξιμο, γιόγκα ή ακόμα και ορειβασία. Με αυτόν τον τρόπο θα μειωθούν οι αρνητικές σκέψεις και θα επικεντρωθείς σε κάτι άλλο.

#2. Πέρνα χρόνο με φίλους σου. Την ώρα που νιώθεις αναστατωμένη πάρε τηλέφωνο μια φίλη σου, παίξε λίγο παραπάνω με το κατοικίδιό σου, βγες

για ένα δείπνο με τους γονείς σου, κάνε κάτι ενδιαφέρον με τον αγαπημένο σου και προσπάθησε να δεις τη ζωή με άλλο μάτι.

#3. Μπορεί να νιώθεις πως η τεχνολογία σε βοηθάει να ξεπεράσεις κάποιες στεναχώριες αλλά η αλήθεια δεν είναι ακριβώς αυτή! Άφησε το κινητό και το λάπτοπ στην άκρη και επικεντρώσε σε πιο αληθινά πράγματα. Μην κοιτάς τα social media, μην χαζεύεις στο instagram ανθρώπους που φαινομενικά κάνουν την τέλεια ζωή και προσπάθησε να αποτοξινωθείς από όλα αυτά. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στον εαυτό σου, στη φύση και στους ανθρώπους γύρω σου. Κάνε διαλογισμό και προσπάθησε να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου.

#4. Φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου. Ειδικοί σε θέματα σχέσων αλλά και ψυχολόγοι αναφέρουν πως όταν βιώνουμε μια αρνητική κατάσταση τότε πρέπει να προσέξουμε ακόμα περισσότερο τον εαυτό μας. Φάε πιο σωστά, ξεκίνα γυμναστική, και βάλε έναν στόχο να αποκτήσεις ένα πιο υγιές και όμορφο σώμα. Βλέποντας τη φυσική σου κατάσταση να αλλάζει αμέσως θα νιώσεις καλύτερα, πιο ευτυχισμένη, πιο σίγουρη και πιο σταθερή σε ό,τι αφορά τις επιλογές σου.

Διαβάστε ακόμα: Γνωστή ψυχολόγος και ειδική σε θέματα σχέσεων αποκαλύπτει το μυστικό για μια τέλεια σχέση!

Αυτοί είναι οι λόγοι που μένεις σε μια σχέση που δεν κάνει για σένα

5 quotes που αποτελούν τις πιο ωραίες συμβουλές σχέσεων που έχεις ακούσει ποτέ!

Keywords
Τυχαία Θέματα