Δείτε γιατί τα ΠΟΛΥ μακριά νύχια μεταδίδουν μικρόβια

Ο κοροναϊός έχει τρομοκρατήσει όλη την υφήλιο. Σήμερα μάλιστα ο Tom Hanks ανακοίνωσε πως ο ίδιος και η σύζυγος του νοσούν. Και κάπως έτσι περάσαμε στην περίοδο που πρέπει να μείνουμε στο σπίτι και να αποφεύγουμε τις επαφές με άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες που σημαίνει ηλικιωμένοι και παιδιά.

Παράλληλα οι beauty experts τονίζουν τις λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξουμε ώστε να είμαστε

προστατευμένες. Χθες σας αναφέραμε την άποψη δύο δερματολόγων για το face mist που βοηθά ώστε να μειώσουμε τις πιθανότητες. Φυσικά, σας δηλώσαμε πως η δική μας άποψη είναι πως ναι μεν η πλούσια ενυδατωμένη και “υγρή” επιδερμίδα δεν επιτρέπει στα μικρόβια να πλησιάσουν αλλά σε καμία περίπτωση δεν προστατεύουν από τον κοροναϊό.

Και τώρα έρχονται να αποκαλύψουν πως τα πολύ μακριά νύχια (βλ. Kardashian look) μπορεί να μεταφέρουν μικρόβια. Με λίγα λόγια είναι ανθυγιεινά. Κι αυτό επειδή είναι πολύ δύσκολο να παραμείνουν απόλυτα καθαρά. Πιο συγκεκριμένα η Dr. Niket Sonpal, καθηγήτρια στο Touro College δηλώνει πως οι γυναίκες με πολύ μακριά νύχια μπορεί να πλένουν καλά τα χέρια τους αλλά δεν καθαρίζουν σχολαστικά το εσωτερικό των νυχιών τους με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται στο συγκεκριμένο σημείο μικρόβια και βακτήρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails (@_nails_06_83) στις 12 Μάρ, 2020 στις 5:40 πμ PDT

Κι επειδή το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέχουμε όσο αφορά τη μετάδοση του ιού είναι η χειραψία καταλαβαίνετε πόσο σοβαρό είναι να προσέξετε πολύ ότι υπάρχει σ’ αυτά.

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως καλό είναι να θυσιάσετε το αγαπημένο σας εξεζητημένο μανικιούρ ώστε να είστε και να νοιώθετε ασφαλής αλλά και να προστατεύσετε εκείνους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή καθημερινά.

Διαβάστε ακόμη:

Τα δύο προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ μαζί που θα παραμείνουν μόνιμα στο νεσεσέρ σας

Η Jennifer Lopez υιοθέτησε δύο απίθανα nail looks σε μία μέρα -Ποιο θα αντιγράψετε τώρα;

Keywords
Τυχαία Θέματα