Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε το χρηματικό ποσό που πλήρωσε για να εξεταστεί για τον κορονοϊό

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε χθες με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, ενώ το τεστ που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης έδειξε ότι ο ίδιος δεν έχει προσβληθεί από τον ιό.

Το ζευγάρι έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και έχει μπει σε καραντίνα στο σπίτι του, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από ένα live

που έκανε στο instagram απάντησε στις ερωτήσεις των followers της που ήταν πολλές.

Ανάμεσα σε άλλα, η ίδια είπε ότι έχει καιρό να ταξιδέψει, ωστόσο συνάντησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο ένα φίλο τους που τους ενημέρωσε την Τρίτη πως ήταν θετικός στον κορονοϊό, έτσι έκαναν και οι δύο εξετάσεις χωρίς να έχουν συμπτώματα.

«Πήγα εξεταστικά γιατί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και εγώ και ο Σάκης συναντήσαμε έναν φίλο μας, ο οποίος μας πήρε την Τρίτη το βράδυ και μας είπε πως έχει διαγνωστεί θετικός σε κορονοϊό. Θορυβηθήκαμε και οι δύο και παρότι δεν είχαμε συμπτώματα, πήγαμε και εξεταστήκαμε.

Εγώ βγήκα θετική και ο Σάκης αρνητικός. Το τελευταία διάστημο δεν έχω ταξιδέψει. Νομίζω το τελευταίο μου ταξίδι ήταν στο Λονδίνο, όπου πήγα να δω την αδελφή μου και αυτό είχε συμβεί πολύ καιρό πριν.

Σε όλα τα νοσοκομεία δεν κάνουν το τεστ αν δεν έχουν τα συμπτώματα, νομίζω αυτή είναι η τελευταία οδηγία και εδώ δεν θέλω να δώσω καμία παραπληροφόρηση. Άρα αναζήτησα ένα ιδιωτικό εργαστήριο και πήγα και την έκανα εκεί», ανέφερε η Χριστίνα Μπόμπα η οποία ενημέρωσε και για το κόστος της εξέτασης που έχει συζητηθεί πολύ τις τελευταίες ημέρες.

«Πήγα λοιπόν στο ιδιωτικό εργαστήριο και πλήρωσα 90 ευρώ», ανέφερε συγκεκριμένα η digital content creator.

Διαβάστε ακόμα:

Χριστίνα Μπόμπα: Το ξέσπασμα για δημοσίευμα μετά την αποκάλυψη ότι έχει κορονοϊό! «Ντροπή!»

Κώστας Αποστολάκης: «Τα πιο πολλά χρήματα που έχω πάρει ήταν για την σειρά…»

My style rocks: Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης! «Όποια δεν προλαβαίνει να σηκωθεί να πάει σπίτι της!»

Keywords
Τυχαία Θέματα