Χριστίνα Μπόμπα στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: «Έχω λίγους πόνους και μια μικρή εξάντληση»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία ανακοίνωσε χθες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η digital content creator αν και χθες παρουσίαζε μόνο δέκατα, σήμερα έχει λίγο πιο ανεβασμένη θερμοκρασία, λίγους πόνους και μια μικρή εξάντληση.

«Δεν είχα έντονα συμπτώματα. Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε πάει

στη Αγόριανη με μια παρέα φίλων. Ήρθαμε σε επαφή με έναν φίλο μας, ο οποίος την Τρίτη το βράδυ μας ενημέρωσε πως είναι θετικός στον κορονοϊό. Οπότε, προληπτικά κι εμείς πήγαμε και κάναμε εξετάσεις με τον Σάκη το πρωί της Τετάρτης και το βράδυ που πήραμε τα αποτελέσματα, εγώ ήμουν θετική και ο Σάκης αρνητικός.

Μέχρι σήμερα το απόγευμα είχα μόνο δέκατα, τώρα η αλήθεια είναι ανέβηκαν λίγο τα δέκατα, έχω 37,7, δεν έχω πολύ πυρετό. Έχω λίγους πόνους, μια μικρή εξάντληση. Η αλήθεια είναι ότι το απόγευμα το πέρασα ξάπλα. Είμαι καλά, είμαι ψύχραιμη. Σήμερα αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός θα καταλάβαινα ότι είμαι γριπωμένη, έχω αρχίσει να μπουκώνω, με ενοχλεί λίγο ο λαιμός μου, αλλά όχι κάτι έντονο σε συμπτώματα. Αισθάνομαι πως κουράζομαι, αλλά όχι κάτι που να με καταβάλλει πάρα πολύ.

Κι εμείς τώρα μαθαίνουμε πως πρέπει να αντιδρούμε σε αυτή την κατάσταση, δεν μας έχει ξανασυμβεί. Όταν ήρθε η διάγνωση πριν μιλήσουμε με τον ΕΟΔΥ είμαστε στο ίδιο σπίτι με τον Σάκη, εννοείται ότι τον είδα να του το πω. Του είπα τα αποτελέσματα, πήραμε τους δικούς μας τηλέφωνο, αρχισαμε να συζητάμε τι θα κάνουμε. Θεωρήσαμε ευθύνη μας να δημοσιεύσουμε αυτό το βίντεο. Από εκεί και πέρα είμαστε σε ξεχωριστά δωμάτια, αλλά υπάρχουν κοινοί χώροι που αναγκαστικά περνάμε και οι δύο. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να προστατευτεί ο Σάκης. Με τον Σάκη είμαστε σε καραντίνα, προσπαθούμε να είμαστε σε απόσταση και ο Σάκης θα επανεξεταστεί», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα.

«Μιλήσαμε με τον ΕΟΔΥ σήμερα το απόγευμα, δεν διευκρίνισαν ακριβώς το διάστημα που πρέπει να μείνουμε σε καραντίνα. Μας είπαν τουλάχιστον 2 εβδομάδες σε καραντίνα για εμένα έπειτα αν χειροτερεύσουν τα συμπτώματα μου να επισκεφθώ γιατρό και για τον Σάκη, αν εμφανίσει συμπτώματα να θερμομετρείται και να πάει να εξεταστεί ξανά», ανέφερε σχετικά με τις οδηγίες που έχουν.

Δείτε όσα είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου:

Διαβάστε ακόμα:

Άκης Πετρετζίκης: Συγκινεί η ανάρτηση του για τον διάσημο Γάλλο σεφ Michel Roux που έφυγε από τη ζωή

My style rocks: Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης! «Όποια δεν προλαβαίνει να σηκωθεί να πάει σπίτι της!»

Χριστίνα Μπόμπα: Το ξέσπασμα για δημοσίευμα μετά την αποκάλυψη ότι έχει κορονοϊό! «Ντροπή!»

Keywords
Τυχαία Θέματα