Νικόλας Ράπτης: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο του στην Αντίπαρο

Ο Νικόλας Ράπτης έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του στις αρχές του Σεπτέμβρη, καθώς ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τη σύντροφό του! Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο αγαπημένο του νησί, την Αντίπαρο, και γιόρτασε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα με όλους τους φίλους του.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός μπορεί να μετρά αρκετά χρόνια παρουσίας στον χώρο της showbiz, ωστόσο ουδέποτε έχει απασχολήσει με την προσωπική ζωή του. Ο ίδιος θέλει να μιλάει δημόσια μόνο για τη δουλειά του και αυτός είναι και ο λόγος

που θέτει όρια και διαχωρίζει το προσωπικό από το επαγγελματικό κομμάτι.

Το βράδυ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, ο Νικόλας Ράπτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο του. Ο ίδιος φρόντισε να «κόψει» το πρόσωπο το δικό του και της – πλέον – συζύγου του και συνεπώς να μας δείξει τα σώματά τους από τη μέση και κάτω αλλά και τον σκύλο τους.

«Πήγαμε με τον Πουρέ, την οικογένεια και τους φίλους μας στη παρτάρα της ζωής μας! Σας ευχαριστούμε όλους που πίνατε μέχρι το πρωί! 02/09/2023», έγραψε ο Νικόλας Ράπτης στην ανάρτησή του.

«Έκανα πρόταση γάμου στην κοπέλα μου στο Παρίσι, με μονόπετρο. Δεν ήταν σχεδιασμένο, είχαμε να ταξιδέψουμε και δύο χρόνια λόγω κορονοϊού αλλά λέω ας το πάρω μαζί», είχε αποκαλύψει ο Νικόλας Ράπτης σε συνέντευξή του το 2021.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Συνατσάκη: Ο Ίαν Στρατής και η κόρη τους την επισκέφτηκαν στη δουλειά

 Πάνος Μουζουράκης: Στη σκηνή με δεκάδες ροζ μπαλόνια μετά τη γέννηση της κόρης του

 Τζένη Θεωνά: Με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο τους σε αγώνα τένις

Keywords
Τυχαία Θέματα