Μια σειρά μακιγιάζ υμνεί τον πιο διάσημο ήρωα της Disney!

Ο Μickey Mouse αυτό το μήνα συμπληρώνει τα 90 του χρόνια και σίγουρα ποτέ κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι ένα ποντίκι θα κατάφερνε να γίνει σύμβολο της pop κουλτούρας.

Και ακόμα περισσότερο δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι σχεδόν έναν αιώνα μετά θα γινόταν σειρά μακιγιάζ! Το πραγματοποίησε το brand Dose of Colors και φυσικά ονομάζεται Mickey Mouse Collection.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DOSE of COLORS (@doseofcolors) στις 12 Νοέ, 2018 στις 8:54 μμ PST

Star product της σειράς είναι η Mickey Palette + Highlighter που κλείνει στην ονειρική της συσκευασία 6 σκιές και μία γερή δόση highlighter που λέγεται Beyond Classic και απ’ ότι καταλαβαίνουμε αναφέρεται στον ήρωα. Αλλά και οι ονομασίες των σκιών είναι καταπληκτικές. Όπως Let the snow begin (χρυσή shimmer), Hug me (ματ καφέ), Oh Boy! (ματ μοβ) ή M for Miscief (ματ κόκκινο σκούρο).

Τρία κραγιόν ανήκουν επίσης στη σειρά (η υφή των οποίων είναι κάτι μεταξύ ματ και creamy). Οι αποχρώσεις ακολουθούν τα trends της σεζόν αφού είναι σκούρο blackberry (Infinite), nude καφέ (Forever) και nude ροδακινί (1928).


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DOSE of COLORS (@doseofcolors) στις 10 Νοέ, 2018 στις 11:09 μμ PST

Τρία λιπ γκλος ολοκληρώνουν την κολεξιόν τα οποία όπως ακριβώς και τα κραγιόν έχoυν την φιγούρα του Mickey στο καπάκι τους. Ακολουθούν την nude ιστορία με το απαλό μπεζ Rockin’ It, το καφέ του κακάο One and Only και το copper με χρυσό shimmer στη σύνθεση του Muah!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DOSE of COLORS (@doseofcolors) στις 12 Νοέ, 2018 στις 8:00 πμ PST

Η παλέτα είναι sold out από την πρώτη κιόλας μέρα λανσαρίσματος αφού ο Mickey ακόμα και στα 90 του συνεχίζει να γοητεύει. Αν θέλετε να την αποκτήσετε θα πρέπει να την αναζητήσετε στο διαδίκτυο.

Διαβάστε ακόμη:

Το μακιγιάζ της Kendall Jenner που θα σας εντυπωσιάσει!

Θέλετε να δείτε το Βόρειο Σέλας στο mani σας;

Keywords
Τυχαία Θέματα