Συμφιλιώθηκαν Ντενίση-Λαζόπουλος: Τι ψιθύρισαν μεταξύ τους πριν τις δηλώσεις στις κάμερες;

Το βράδυ της Τρίτης (13/11) πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης “Χτυποκάρδια στο θρανίο” με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Γερονικολού και τον Ορέστη Τζιόβα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετοί celebrities έσπευσαν να παρακολουθήσουν την παράσταση. Ανάμεσα σε αυτούς και η Μιμή Ντενίση, της οποίας η παρουσία προκάλεσε έκπληξη, λόγω της κόντρας που είχε με τον Λάκη Λαζόπουλο στο παρελθόν. Να σας θυμίσουμε πως η σάτιρα του παρουσιαστή για την ηθοποιό, την ενόχλησε και ακολούθησαν σχετικές δηλώσεις.

Παρόλα αυτά, όπως όλα δείχνουν, χθες συμφιλιώθηκαν και αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους

ότι συνέβη στο παρελθόν. «Όλοι οι φίλοι μου παίζουν εδώ. Η Κατερίνα είναι κομμάτι της οικογένειάς μας. Ο Βουτσάς είναι πάρα πολλά χρόνια συνεργάτης και ο Νίκος Γαλανός επίσης», δήλωσε η Μιμή Ντενίση στους δημοσιογράφους, ενώ ο Λάκης Λαζόπουλος, ανέφερε: «Τίμησε την παράσταση, είναι ευγενικό και ανταπέδωσα και έτσι είναι το σωστό και το ευγενικό».

Στο Πρω1νό προβλήθηκαν πλάνα από τη συνάντηση τους, αλλά και ένα βίντεο, στο οποίο ακούγεται τι ψιθύρισαν λίγο πριν κάνουν δηλώσεις στις κάμερες. «Εντάξει… Μπράβο σου! Όχι… Δως μου ένα φιλί… Καλή επιτυχία να έχετε!», είπε η Μιμή Ντενίση στον Λάκη Λαζόπουλο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ναταλία Γερμανού: Τα σχόλια για την καυστική κριτική στο GNTM και τα όσα ειπώθηκαν για τη Σίσσυ Χρηστίδου!

Keywords
Τυχαία Θέματα