Τα 7 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε πριν τα γιορτινά parties

Τα Χριστούγεννα είναι κοντά πλέον. Έχουμε αρχίσει ήδη να μετράμε αντίστροφα. Και παράλληλα σχεδιάζονται τα parties κι ετοιμάζονται οι προσκλήσεις. Πριν λάβετε τη δική σας πρέπει να προετοιμαστείτε ώστε να είστε η λαμπερή της βραδιάς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φροντίσετε από τώρα αν θέλετε να εντυπωσιάσετε.

Τα βήματα ομορφιάς που πρέπει να ακολουθήσετε είναι 8 και απλούστατα.

Κάλυψη: Και όπου κάλυψη εννοούμε

το τέλειο concealer που θα καλύψει μαύρους κύκλους και σημάδια κούρασης. Απλώνετε ένα ζεστό τόνο, περιμένετε μερικά λεπτά και στη συνέχεια εφαρμόζετε έναν πιο λαμπερό. Το στρώνετε με ένα πυκνό πινέλο.

Μax Factor Radiant Lift Concealer

Ζωντάνια: H λάμψη στα μάτια εκτός από μεγάλο trend της σεζόν είναι και απαραίτητη ειδικά στις εσωτερικές γωνίες του ματιού. Θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με το Fenty Beauty Killawatt Freestyle Highlighter in Lightening Dust & Fire Crystal.

Βλεφαρίδες: Το ψαλιδάκι και η χρήση της μάσκαρα όλο το χρόνο έχουν ταλαιπωρήσει τις βλεφαρίδες σας. Δώστε τους λίγο χρόνο και φροντίδα με ένα serum που θα τις δυναμώσει και θα τους χαρίζει λάμψη και θρέψη. Δοκιμάστε το RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner, είναι το αγαπημένο προϊόν των celebrities αλλά και της Meghan Markle!

Φιόγκος στα μαλλιά: Τα αξεσουάρ είναι το Νο 1 hair trend της σεζόν και ο μαύρος φιόγκος το μεγαλύτερο. Δεν γίνεται να κάνετε εμφάνιση χωρίς έναν να στολίζει τα μαλλιά σας. Είναι σχεδόν ανεπίτρεπτο και ειδικά τα Χριστούγεννα.

Δώστε σχήμα στα φρύδια: Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το πούμε μία ακόμα: Τα φρύδια είναι το σημαντικότερο σημείο του προσώπου. Αν το σχήμα και το χρώμα είναι άψογα τότε όλα δείχνουν καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποκτήσετε το κατάλληλο εργαλείο ώστε να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Και δεν είναι άλλο από το Benefit Brow Contour Pro 4 in 1.

Βάλτε τις μάσκες σας: Απλώστε το βράδυ μια μάσκα που χαρίζει ξεκούραστη και λαμπερή όψη όπως η Korres Mask Damask Rose με τριαντάφυλλο Δαμασκού στη σύνθεση της.

Κόκκινο κραγιόν για πάντα: Ακόμα κι αν είστε κουρασμένη το αιώνιο κόκκινο και μάλιστα τη φετινή σεζόν στην απόχρωση του κερασιού θα σας σώσει. Το απλώνετε και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Δοκιμάστε το Urban Decay Nake Cherry Lipstick.

Διαβάστε ακόμη:

To extreme cat eye της Dua Lipa θυμίζει star του παλιού Hollywood

Keywords
Τυχαία Θέματα