Sarah Jessica Parker & Kate Middleton: Αυτό είναι το αγαπημένο τους φόρεμα που έχουν και οι δύο στην ντουλάπα τους

H Sarah Jessica Parker και η Kate Middleton έχουν παρόμοιο γούστο καθώς πολλές φορές επιλέγουν ρούχα που μοιάζουν μεταξύ τους ή και ολόιδια looks. Πριν λίγα χρόνια, και συγκεκριμένα το 2006, είχαν κάνει μια ολόιδια εμφάνιση επιλέγοντας και οι δύο πλεκτό φόρεμα του οίκου Alexander McQueen.

Tις

τελευταίες μέρες οι δύο celebrities έκαναν ακόμα μια ίδια εμφάνιση επιλέγοντας αυτή τη φορά ακριβώς το ίδιο φόρεμα. Συγκεκριμένα οι δύο γυναίκες επέλεξαν πουά μπλε φόρεμα της σχεδιάστριας Alessandra Rich.

H Sarah Jessica Parker φόρεσε το μπλε φόρεμά της με τον λευκό γιακά σε soirée στη Νέα Υόρκη, τον περασμένο Ιούνιο, ενώ η Kate Middleton επέλεξε το συγκεκριμένο φόρεμα στην φωτογράφιση που έγινε από το παλάτι για τα 70α γενέθλια του Πρίγκιπα Καρόλου. Η Sarah Jessica Parker συνδύασε το φόρεμά της με ζώνη και λευκές γόβες ενώ η Kate υποθέτουμε ότι μάλλον επέλεξε μπλε ή nude γόβες καθώς δεν την έχουμε δει ποτέ με λευκές γόβες.

Toν περασμένο Μάιο, στον γάμο της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry η ηθοποιός Abigail Spencer είχε φορέσει επίσης το συγκεκριμένο φόρεμα στον γάμο της Δούκισσας και του Δούκα του Sussex.

Το φόρεμα με τον γιακά κοστίζει 1750 λίρες και όπως υποθέτεις έχει ήδη εξαντληθεί. Ωστόσο υπάρχει οnline ακόμα μια εκδοχή του που είναι απλά το ίδιο φόρεμα χωρίς γιακά.

Διαβάστε ακόμα: Η Stella McCartney δημιούργησε σειρά νυφικών βασισμένη στη νυφική τουαλέτα της Meghan Markle

Keywords
Τυχαία Θέματα