Γερονικολού-Τσιμιτσέλης ποζάρουν αγκαλιά: Η αντίδραση του ηθοποιού όταν ρωτήθηκε για το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι μαζί το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα Μέσα, καθώς δεν αρέσκονται να απασχολούν με τη σχέση τους.

Παρόλα αυτά, το βράδυ της Τρίτης (13/11), ο ηθοποιός βρέθηκε στο Θέατρο Ήβη για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της παράστασης “Χτυποκάρδια στο θρανίο”, και να στηρίξει τη σύντροφο του, η οποία είναι η πρωταγωνίστρια.

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε δηλώσεις στην κάμερα και ανέφερε για την Κατερίνα

Γερονικολού: «Η Κατερίνα είναι εξαιρετική και θα είναι εξαιρετική και οι περισσότεροι που έχουν δει την παράσταση, αυτό λένε και εκτός αυτού, δεν περιμένω να ακούσω τους άλλους τι λένε. Εμπιστεύομαι τα δικά μου τα μάτια. Αυτό που κάνει είναι πάρα πολύ δύσκολο και ήταν από την αρχή πολύ επικίνδυνο. Ήμουν από τους ανθρώπους που της έλεγαν να το σκεφτεί πάρα πολύ πριν το κάνει, παρόλα αυτά το ξεκίνησε, το πίστεψε και είναι εξαιρετική»!

Όταν ένας από τους δημοσιογράφους ρώτησε τον ηθοποιό αν συγκατοικεί με την Κατερίνα Γερονικολού, απάντησε: «Θέλεις να σου πω και το ΑΦΜ μου κιόλας; Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Από την άλλη η Κατερίνα Γερονικολού σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, σχολίασε με χιούμορ το “ατύχημα” που είχε πάνω στη σκηνή: «Επιλέξαμε να κάνουμε πρεμιέρα Τρίτη και 13, υπήρχε μάλλον κι ένα μάτι από κάτω που δεν ήταν πολύ καλό και στη μέση της παράσταση άνοιξε όλο το φερμουάρ από το πάνω μέρος της πλάτης έως το κάτω μέρος της ράχης κι έπαιζα για 15 λεπτά με ανοιχτό φόρεμα πίσω. Το φόρεμα διχοτομήθηκε. Ο Νίκος Γαλανός δεν είχε καταλάβει ότι χάλασε το φερμουάρ, νόμισε ότι άνοιξε».

Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά στους φωτογράφους μετά το τέλος της παράστασης!

Διαβάστε ακόμη:

Πρεμιέρα με απρόοπτα για τα “Χτυποκάρδια στο θρανίο”-Άνοιξε το φερμουάρ της Γερονικολού από πάνω μέχρι κάτω!

Keywords
Τυχαία Θέματα