Μεγάλη ένταση στο My Style Rocks! Η παραγωγή του παιχνιδιού έδειξε φωτογραφία που «καίει» την Χριστίνα Παπαδέλη!

Μεγάλη ένταση υπήρξε στο σημερινό (10/10) επεισόδιο του My Style Rocks, όταν η παραγωγή του show προέβαλε στο video wall, μια φωτογραφία με το σύνολο της Χριστίνας Παπαδέλη, που παρουσίασε σε προηγούμενη εκπομπή και δίπλα υπήρχε ένα μοντέλο με ακριβώς το ίδιο outfit.

«Γενικώς εδώ έχουμε πει αρκετές φορές Χριστίνα μου, ότι μας αρέσουν τα αυθεντικά πράγματα και οι δύσκολοι συνδυασμοί. Όταν δούμε έναν δύσκολο συνδυασμό, χαιρόμαστε κι εμείς πάρα πολύ και βάζουμε ωραίους βαθμούς και λέμε ωραία πράγματα. Βλέπω μία

φωτογραφία με κάτι καρό που μου στέλνει όλος ο κόσμος μηνύματα. Αυτήν εδώ», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Η Χριστίνα Ππαδέλη φανερά ενοχλημένη απάντησε: «Τη φωτογραφία τη βλέπω για πρώτη φορά».

Και τότε ο Δημητρης Κουδουνάρης είπε: «Δεν κάνουμε δίκη, αλλά νιώθουμε λίγο περίεργα, επειδή αυτά τα βλέπαμε και πέρυσι. Ο κόσμος μας στέλνει και εμάς μηνύματα όπως σας στέλνει και εσάς. Νιώσουμε λίγο περίεργα να σας λέμε ότι κάτι είναι πολύ ωραίο, που τελικά είναι δουλειά κάποιου άλλου. Κάποιου στυλίστα ή κάποιου ανθρώπου που κάνει βιτρίνες».

Η Χριστίνα πρόσθεσε: «Πραγματικά αυτή τη φωτογραφία την βλέπω για πρώτη φορά και αυτό που σας έχω παρουσιάσει είναι δικιά μου δουλειά. Βρήκα όντως πρώτα το παλτό σε γνωστό μαγαζί στην Ερμού και μετά πήγα στο Παγκράτι να ψάξω για παπούτσια. Εκεί υπάρχει ένα μαγαζί που φέρνει προιόντα από γνωστό site, εκεί βρήκα εγώ τα παπούτσια. Τα συνδύασα μόνη μου ξεκάθαρα», είπε η παίκτρια και θέλησε να δείξει στους κριτές αποδεικτικά στοιχεία, ώστε να πειστούν ότι αυτά που λέει ευσταθούν, παρά το γεγονός ότι ο Στέλιος Κουδουνάρης τόνισε ότι δεν κάνουν δικαστήριο.

Επιπλέον, ο Στέλιος Κουδουνάρης έδειξε την δυσαρέσκεια του λέγοντας: «Η κάθε μία μπορεί να κάνει ότι θέλει, αλλά τα κορίτσια που θεωρούμε ότι έχουν προσπαθήσει πάρα πολύ και έχουν μια ιδιαίτερη αισθητική και συνδυάζουν πράγματα ετερόκλητα για να λέμε “Μπράβο που το συνδύασες”, Ε τρελαινόμαστε…»

Από την πλευρά της η παίκτρια του ριάλιτι μόδας θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της: «Εγώ αυτή την ιδέα την σκέφτηκα από την μέρα που ανεβάσατε εδώ τη Μαρία και της είπατε να δοκιμάσει το πουκάμισο της Κάτιας. Οπότε λέω: “Αφού του αρέσουν αυτοί οι συνδυασμοί, θα προσπαθήσω να κάνω κάτι τέτοιο. Αυτή ήταν η ιδέα μου και στην συνέχεια ολοκληρώθηκε όπως σας είπα πριν από λίγο. Αυτό είναι ξεκάθαρα τυχαίο…»

Τότε τον λόγο πήρε η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία τόνισε: «Να ξέρεις πως δεν το λέμε μόνο για σένα, γιατί συνεχώς μας στέλνουν φωτογραφίες που δείχνουν εμφανίσεις που είναι αντιγραφή βιτρίνας».

Δείτε τα ακόλουθα βίντεο από το My Style Rocks:

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Οι φοβίες που απέκτησε μετά τον ερχομό της κορούλας της!

Keywords
Τυχαία Θέματα