Κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ είναι οι λέξεις κλειδιά για την βαθιά περιποίηση της επιδερμίδας

Η επιδερμίδα μας καθημερινά βάλλεται από παντού. Δεν μας φτάνει ο χρόνος που περνά υπάρχουν επίσης το άγχος, οι περιβαλλοντκές συνθήκες, η κακή διατροφή, το άγχος. Θέλετε κι άλλα;

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες, η θαμπάδα, ο ανομοιόμορφος τόνος και η κουρασμένη όψη.

Ξέρουμε ότι κάθε ηλικία έχει τη χάρη της και οι ρυτίδες μας σημαίνουν σοφία και ζωή αλλά μεταξύ μας τώρα θα θέλαμε να είναι λιγότερο ορατές. Οι ειδικοί μας εξηγούν τους λόγους που κάνουν την εμφάνιση τους τα ανεπιθύμητα

σημάδια και τονίζουν ότι ο κυριότερος είναι η απώλεια του κολλαγόνου που αποτελεί το Νο 1 δομικό υλικό της επιδερμίδας. Ακολουθεί το υαλουρονικό οξύ.

Και η Vichy που μας αγαπά και μας σκέφτεται δημιούργησε μια σειρά προϊόντων που θα μας λύσει το θέμα. Ξεκινώντας από την αντιρυτιδική κρέμα ημέρας Liftactiv Collagen Specialist. Στη σύνθεση της περιέχει δύο είδη πεπτιδίων το Proteasyl και το Dermican τα οποία συνδυάζονται με τη Βιταμίνη C και το Μεταλλικό Ιαματικό Νερό Vichy δημιουργώντας μια φόρμουλα που αποτελεί την καθημερινή τονωτική δόση κολλαγόνου που έχει ανάγκη το δέρμα μας.

Και συνεχίζουμε. Κεφάλαιο Υαλουρονικό Οξύ. Όταν η επιδερμίδα στερείται υαλουρονικού οξέος φαίνεται θαμπή. Δεν θα το αφήσουμε να περάσει όμως έτσι αυτό. Έχουμε μια γρήγορη λύση που θα τη βοηθήσει να ανακάμψει μετά από μια δύσκολη, γεμάτη ένταση καθημερινότητα.

Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα απλώνουμε τη μάσκα Vichy Liftactiv Hyalu Maske που περιέχει φυσικό υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους γνωστό για την ικανότητά του να καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης, φυσικό υαλουρονικό μοριακού βάρος που ενυδατώνει και αναζωογονεί και εκχύλισμα ζυμομύητα αγαύης που προστατεύει το υαλουρονικό οξύ που ήδη υπάρχει στην επιδερμίδα. Πέντε λεπτά αρκούν.

,

Και φτάσαμε στο κρίσιμο σημείο που είναι φυσικά η περιοχή των ματιών, γιατί όλα εκεί φαίνονται αφού η είναι η πιο ευαίσθητη και επιρρεπής στα σημάδια κούρασης. Εφαρμόζουμε (λίγο πριν κοιμηθούμε) τα Liftactiv Micro Hyalu Patchs με 160 μικροκώνους στερεοποιημένου υαλουρονικού οξέος φυσικής προέλευσης στη σύνθεση τους, που διεισδύουν και διαχέονται στην επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Το πρωί θα εκπλαγείτε!

Διαβάστε ακόμη:

To glitter δεν έχει ηλικία! Δείτε πως θα το φορέσετε από 10 έως 66 χρονών!

Οι 10 ωραιότερες φθινοπωρινές αποχρώσεις στα χείλη

Keywords
Αναζητήσεις
λιφτακτιβ με κολλαγόνο
Τυχαία Θέματα