Ελένη Μενεγάκη: «Όποιος συνεργάτης μου φεύγει έχει μία πικρία, που ποτέ δεν κατάλαβα»! – Τί αποκάλυψε η παρουσιάστρια;

Η Ελένη Μενεγάκη εδώ και 25 περίπου χρόνια πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική πραγματικότητα. Είναι μια από τις λίγες παρουσιάστριες που κράτησε ίδιο τον «πυρήνα» της εκπομπής και δεν θέλησε να αλλάξει ταυτότητα, παρά τις διακυμάνσεις στους πίνακες της τηλεθέασης, μέσα στα χρόνια. Η ίδια προσπαθεί να κρατά κοντά της τους συνεργάτες της και από την εκπομπή της έχουν περάσει πολλοί επαγγελματίες του χώρου.

Σήμερα, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στην «Ελένη», βρέθηκε ένας συνεργάτης

της, ο οποίος αποχώρησε από την εκπομπή πριν από τρία χρόνια. Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος κάθισε στο πάνελ της εκπομπής του Alpha και συνομίλησε με την παρουσιάστρια μετά από αρκετό καιρό. Ο ίδιος την ευχαρίστησε για την ευκαιρία που του είχε δώσει και αυτό αποτέλεσε αφορμή για την παρουσιάστρια να μιλήσει για τις συνεργασίες της.

Η Ελένη Μενεγάκη απευθυνόμενη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου είπε: «Πες μου λοιπόν πως βίωσες το τέλος της συνεργασίας μας; Όχι την πρώτη μέρα, γιατί την πρώτη μέρα όταν βγαίνεις από μια συνεργασία ίσως να αισθάνεται και άλλα συναισθήματα που όταν κάτσεις λίγο ήρεμος φεύγουνε και μένει μόνο η γλύκα».

Το γνωστό μοντέλο απάντησε: «Κατ’ αρχήν θέλω να σου πω ότι δεν είχα εκτιμήσει αυτή τη κίνησει που έκανες σε μένα, γιατί εγώ δεν είχα κανένα γνωστό εδώ μέσα. Ήρθα εδώ να δώσω μια συνέντευξη όταν με κάλεσες και ήταν μεγάλη μου τιμή και με κράτησες εδώ. Εγώ τότε στη νεαρή ηλικία των 25 που ημουνα, ταξίδευα με μια βαλίτσα χέρι. Δεν μπορούσα να δώσω στόχο σε αυτό που μου έδινες, απλά δεν έλεγα ποτέ όχι. Οπότε θέλω να σε ευχαριστήσω ξανά για όλο αυτό που μου έδωσες».

Και τότε η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τις συνεργασίες της: «Γιατί βρε Δημήτρη μου; Με συγκινεί που το κάνεις… Συνήθως όποιος συνεργάτης μου φεύγει από κοντά μου – είτε το πει, είτε δεν το πει – έχει μία πικρία, για έναν λόγο που ποτέ δεν κατάλαβα και πάντα είχα την απορία, αλλά δεν το έχω συζητήσει με κανέναν γιατί θα γίνω και γραφική… Για παράδειγμα Ρε Ελιάνα πόσα μου έσουρες όταν έφυγες και τι είπες όταν ξανάρθες; (…) Όπως και η Κατερίνα Ζαρίφη, έφυγε, ξανάρθε, υπάρχουν άνθρωποι που έχουμε καλές σχέσεις, που περάσαμε ωραία και μπορεί να ξανασυναντηθούμε κι αυτό ισχύει στη δική μου ζωή… Εγώ δεν αλλάζω εύκολα συνεργάτες, κάθομαι χρόνια μαζί τους…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Ελένη”:

Δείτε ακόμη: Καίτη Γκραμμά: Τα πρώτα λόγια του transgender μοντέλου, μετά την εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου!

Keywords
Τυχαία Θέματα