H Kate Middleton στη νέα της εμφάνιση μας δείχνει ποιο χρώμα είναι το αγαπημένο της αυτή τη σεζόν

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton μπήκε στις ζωές μας πριν από περίπου 10 χρόνια και από τότε μέχρι σήμερα έχει απασχολήσει πάρα πολλές φορές τα media με τις εμφανίσεις της που (συνήθως) είναι πάντα στιλάτες και εντυπωσιακές. Κάθε της look γίνεται viral μέσα σε λίγα λεπτά και ό,τι φοράει ξεπουλάει μέσα

σε δευτερόλεπτα! Η δύναμή της στον χώρο της μόδας είναι τεράστια και φυσικά αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει και η ίδια.

H νέα εμφάνιση της Kate
Η Kate Middleton πήγε στο Global Ministerial Mental Health Summit με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Ουίλιαμ, και έκλεψε τις εντυπώσεις με τη στιλιστική επιλογή που έκανε.

Τhe Look
Η Δούκισσα του Cambridge επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα που είχε φορέσει και στο παρελθόν, μια μέθοδο που συνηθίζει να ακολουθεί. Συγκεκριμένα η Kate φόρεσε ένα λιλά μίντι φόρεμα της γνωστής σχεδιάστριας Emilia Wickstead και το συνδύασε με μια κομψή τσάντα Aspinal of London αξίας 1.000 δολαρίων! Η Kate Middleton ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με το αγαπημένο της (πλέον) nude καλσόν και μπεζ γόβες.

H Kate είχε φορέσει ξανά το συγκεκριμένο φόρεμα πέρυσι σε επίσκεψή της στη Γερμανία με την οικογένειά της. Αυτή τη φορά η Kate συνδύασε το φόρεμά της με ασορτί σκουλαρίκια και κολιέ και χτένισε τα μαλλιά της σε πολύ χαλαρές μπούκλες όπως συνηθίζει τελευταία.

The Trend
To μοβ είναι ένα χρώμα που θα φορεθεί φέτος παρόλο που δεν είναι στη λίστα με τα top χρώματα της σεζόν. Ωστόσο αυτή η λιλά απόχρωση καθώς και οι παλ μοβ αποχρώσεις είναι χρώματα που πολλές celebrities έχουν φορέσει φέτος και κάτι μας λέει πως θα τα δούμε να κυκλοφορούν πολύ στα καταστήματα με ρούχα.

Άλλα χρώματα που θα φορεθούν πολύ αυτό το φθινόπωρο είναι το κόκκινο (και οι αποχρώσεις του, όπως πορτοκαλί, μπορντό, κεραμιδί), το καφέ, το θαλασσί αλλά και το κροκί!

Διαβάστε ακόμα: 12 ολοκαίνουριες τάσεις (και κάποιες από τα παλιά) που θα μας απασχολήσουν πολύ φέτος!

Keywords
Τυχαία Θέματα