Πασαρέλα με... κόντρες

SHOWBIZΠασαρέλα με... κόντρες Τετάρτη, Οκτώβριος 10, 2018 - 19:49

❱❱ Καβγάς στο «Greece’s Next Top Model» μεταξύ Σκούρα και Φωτιάδη

Greece’s Next Top... κατινιές! Ακόμα δεν επελέγησαν τα 20 κορίτσια που θα μπουν στο σπίτι του reality μόδας και άρχισαν τα... όργανα με καβγάδες ανάμεσα στις υποψήφιες.

Αφορμή στάθηκε το παράγγελμα της Βίκυς Καγιά να χωριστούν τα κορίτσια σε εκείνες που έχουν κάνει πασαρέλα και σε εκείνες που δεν έχουν ανάλογη εμπειρία.

Η Χριστιάνα

Σκούρα, λοιπόν, η οποία, σε μία από τις τελευταίες οντισιόν που παρακολουθήσαμε στις οθόνες μας, ενθουσίασε τους κριτές, πήγε στην ομάδα με τα κορίτσια που δεν είχαν εμπειρία από πασαρέλα, προκαλώντας τον εκνευρισμό της Μικαέλας Φωτιάδη. «Η Χριστιάνα Σκούρα έχει πάει σε τόσα καλλιστεία, έχει πάρει τρεις τίτλους και λέω εγώ τι; Θα βγει στην πασαρέλα και θα της πουν ότι είναι φυσικό ταλέντο; Αυτό ήθελε να ακούσει και είπε ψέματα;» σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής.

Ωστόσο, το θέμα που δημιουργήθηκε δεν τελείωσε εκεί, καθώς η τέλεια πασαρέλα που έκανε η κατά τ’ άλλα «άπειρη» Χριστιάνα εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τη Σταρ Ελλάς 2015. Ακούγοντας μάλιστα τη Βίκυ Καγιά να λέει στη Χριστιάνα «Πάρα πολύ ωραία, δεν έχω τίποτα να πω, μπράβο», η Μικαέλα ρώτησε τη συμπαίκτριά της ευθέως. «Της μίλησα και της είπα: “Δεν έχεις κάνει εσύ πασαρέλα;” Και μου έκανε ένα έτσι (σ.σ.: σήκωσε τον ώμο) με υφάκι» ανέφερε η Μικαέλα on camera, δείχνοντας τον εκνευρισμό της για το ψέμα της συμπαίκτριάς της.

Keywords
Τυχαία Θέματα